SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Dakika" Takımı olduk: 2-2

A- A+ PAYLAŞ

Yağmurun etkisiyle taraftarların ilgi göstermediği maçta, Malatyaspor "farklı galibiyet" hedeflediği ligin en alt sırasındaki rakibi Akçaabat Sebatspor karşısında adeta "öldü öldü dirildi".. Malatyaspor'un forvet elemanlarının "gol vuruşu beceriksizliklerini" bir kez daha ortaya koydukları karşılaşmada, Sebat'ın 27. dakikata kazandığı penaltıyı, kaleci Bora kurtardı. Sebat 47. dakikada Bayram ve 64.dakikada Orhan'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Dakikalar 86'yı gösterdiğinde Malatyaspor'un "don dakikaların kahramanı" Schuman Bah'ı ortaya çıktı ve farkı bire indirdi. 90+1 oynanırken Osterc beraberlik golünü attı. Gol pozisyonunda sakatlanan Sebat kalecisi Miloşevski, ambulansla hastaneye kaldırılırken, oyuncu değiştirme haklarını kullanmış olan Sebat'ta futbolcu Selahattin kaleye geçti. Ancak, Malatyaspor kalan kısa sürede galibiyet golünü bulamadı. Bu arada, PAF takımlar maçını Malatyaspor 2-1 kazandı.
STAD: İnönü

HAKEMLER: Aytekin Durmaz, Arif Çelik, H. Yusuf Sayın, Bünyamin Gezer (4. Hakem)

MALATYASPOR: Bora, Serkan Özsoy, İlhan Var, Mehmet Budak, Schuman Bah, Mert Korkmaz, Saidou, Murat Erdoğan, Güngör, Osterc, Ferit.

YEDEKLER: Fevzi, Bülent Akın, Bilal, Balazs, Mkalele, Eren Aydın.

AKÇAABAT SEBATSPOR: Miloşevski, Serdal Boyraz, Muhammet, Ali Şen, Hakan Bayraktar, Selahattin, Ekrem, Ali Eren, Bayram, Domingos, Orhan.

YEDEKLER: Osman, Hamza, Fatih, Baretto, Emre, Ali Bayraktar, Y.Bahri.

İLK YARI..
4. dakikada Sebat Orhan ile gole yaklaştı. Bu oyuncunun yakından vuruşunu Bora alıp

11. dakikada Orhan Ali Şen ile verkaça girdi, Ali Şen’den önce araya giren Serkan Özsoy yatarak topu kornere attı.

21. dakikada Ali Şen’in ortasında Orhan’ın kafa vuruşu auta çıktı.

23. dakikada Bayram’ın pasında Selahattin’in vuruşu yandan az farkla auta çıktı.

28. dakikada Sebatspor penaltı kazandı. Orhan ceza alanında Saidou ile Mert arasında kalıp düşünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Bayram kullandı, Bora yumrukla penaltıyı kurtardı.

34. dakikada Murat Erdoğan’ın korner atışını Mert ceza alanında düzeltip sert vurdu, top direkten geri geldi ve taça çıktı.

39. dakikada Murat’ın pasında Saidou ceza alanına girip pasını çıkardı, Osterc ceza alanında düzeltip sert vurdu, top direğin dibinden auta çıktı.

İKİNCİ YARI..
47. dakikada Akçaabat atağı Orhan'la başladı. Bu futbolcunun pasını alan Bayram, topu Malatyaspor filelerine gönderdi ve takımını öne geçirdi:0-1

49. dakikada Malatyaspor'da Murat Erdoğan'ın yerine Bilal, İlhan'ın yerine Toth Balazs oyuna dahil oldular.

51. dakikada Sebat yine tehlikeli oldu. Orhan, iki oyuncudan sıydırdı, penaltı noktası üzerinden sert vurdu. Bora ayaklarıyla müdahale ederek, tehlikeyi önledi.

53. dakikada Bilal, topla buluştu, şutunda top auta çıktı.

59. dakikada Malatyaspor yine çok önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Ferit'in bıraktığı topa Osterc vurdu, sonuç yok..

64. dakikada Akçaabat Sebat farkı ikiye çıkardı. Korner atışından gelen topu Orhan, Malatyaspor ağlarıyla buluşturdu: 0-2

65. dakikada Mert'in ortaladığı topa Osterc kafayı vurdu. Miloşevski topu almayı başardı.

66. dakikada Malatyaspor'da Güngör'ün yerine Mkhalele oyuna dahil oldu.

Akçaabat Sebat 74'de Orhan'ın yerine Ali'yi, 75'de Ali Şen'in yerine Hamza'yı oyuna aldı.

84. dakikada Mkhalele'nin sert şutu, az farkla auta çıktı.

85. dakikada Schuman Bah'ın sert şutu, kaleci Miloşevski'de kaldı.

86. dakikada Malatyaspor'un "son" dakika kahramanlarından Schuman Bah sahneye çıktı. Mkhalele'den aldığı topla yine sert bir şut çıkardı ve topu Sebat fileleriyle buluşturdu: 1-2

87. dakikata Toth Balazs'ın sert şutunda Miloşevski 2 hamlede topu kontrol edebildi.

88. dakikada Mehmet Budak'ın ortaladığı topa Osterc vurdu, aut.

Hakem karşılaşmaya 4 dakika ekledi.

90+1'de Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Bilal kullandı. Miloşevski'den dönen topu Osterc topu filelere gönderdi: 2-2.

Golün geldiği pozisyonda Bilal'ın şutuna müdahale eden Sebat kalecisi Miloşevski sakatlanmıştı. Miloşevski, ambulansla sahadan çıkarıldı. Miloşevski'nin sakatlanması nedeniyle, 3 oyuncu değiştirme hakkını kullanmış olan Sebat'ta kaleye Selahattin geçti. Sebat 10 kişi mücadele etmeye başladı.

90+2'de Osterc'in kafa şutu Selahattin'de kaldı.

Karşılaşma 2-2 sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız