SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Dakikaya Kadar Kovalayacağız"

0
Güncellendi - 2019-03-26 04:19:05
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, grupta liderliği son dakikaya kadar sürdüreceklerini ifade etti.

Grup'ta 23.haftada sahasında lider Şarkışla Belediyespor'u 4-0 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, aradaki puan farkını 3'e düşürdü ve grup liderliği için umutlarını sürdürdü.

BAL 2.Grup'ta 23.hafta sonunda Şarkışla Belediyespor, 62 puanla zirvede yer alırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise 59 puanla ikinci sırada yer aldı ve takip mesafesini düşürdü.

BAL 2. Grupta son puan durumu şöyle;

SON 3 HAFTAYA GİRİLDİ..

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta son üç haftaya girildi. Ligin 24.haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Elbistan Belediyespor deplasmanına giderken, Şarkışla Belediyespor ise sahasında Ankas İstiklalspor'u konuk edecek. Grup'ta 25.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahasında Kahta Dirilişspor ile karşılaşırken, Şarkışla Belediyespor ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıkacak. Grupta son hafta ise Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor deplasmanına giderken, Şarkışla Belediyespor ise Hankendispor'un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı hükmen galip tamamlayacak.

"SON DAKİKAYA KADAR DEVAM"

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, Şarkışla Belediyespor karşısında aldıkları farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, kalan haftalarda da oynayacakları bütün karşılaşmaları kazanıp, rakibin puan kaybetmesini bekleyeceklerini kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, Şarkışla Belediyespor'dan daha iyi bir takım olduklarını belirterek, "Bu takımın kalitesi, bunun çok üzerinde, ben bunu aylardır söylüyorum. Ama bu grupta şansızlıklar yaşadık. Ben takımımla her zaman gurur duyuyorum, durmaya da devam edeceğim. Yeşilyurt Belediyespor olarak Şarkışla Belediyespor karşısında da gösterdiğimiz için ayrıca gururluyum. İnsanlara en azından 'bunu hak eden bizdik' diye gösterdik. Biz bunlardan daha iyi takımız" dedi.

Palancı, lider Şarkışla Belediyespor ile aralarındaki puan farkını 3'e düşürdüklerini ve ikili averajda da avantajı elde ettiklerini kaydederek, "Umutlarımız devam ediyor. Son dakikaya kadar devam edeceğim. Son maça kadar bu takım her şeyi kovalayacak. Sezon sonunda da mutlu sona ulaşan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: M.Yeşilyurt Belediyespor'un 4-0 galip geldiği Şarkışla Belediyespor maçından enstantene

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız