SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Derece Güzel Bir Etkinlik"

0
Güncellendi - 2016-04-28 00:47:34
A- A+ PAYLAŞ

Çektiği birbirinden güzel düğün fotoğrafları ile bilinen ve Amerika’da düzenlenen dünyanın en büyük fotoğraf organizasyonu WPPI’da ’tek gelin’ kategorisindeki fotoğrafı ile Dünya birincisi olan Barış Varol, Wegap World Shop Güneydoğu Anadolu Projesi eğitimine katılan 30 kişilik meslektaşları ile meslek tecrübelerini paylaştı.

Proje kapsamında Adıyaman, Urfa, İzmir, Almanya ve Avusturya’da gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı eğitimlerin Malatya ayağı ise, Battalgazi ilçesinin tarihi mekânlarında gerçekleştirildi. Dünyada fotoğrafçılık dalında ün yapmış olan Barış Varol, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Gelin-damat çekimleri çok önemli bir karar aslında. Çünkü bir daha tekrarı olmayacak bir gününüzün anılarını emanet ediyorsunuz fotoğrafçınıza” diye konuştu.

Teorik ve uygulamalı bilgilerin verildiği eğitime katılan Barış Varol, “Son derece güzel ve eğlenceli bir etkinlik oldu. Zaten buraya gelen fotoğrafçılarda Battalgazi İlçesini çok beğendiler. Buraya gelen tüm fotoğrafçılara teşekkür ediyorum. İnşallah bir daha ki etkinliğimizde de aynı şekilde güzel günler geçireceğiz” dedi.

Battalgazi ilçesine gelen fotoğrafçılar ise, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin etkileyici olduğunu vurgulayarak, Battalgazi İlçesi’nin birçok güzelliği içinde barındıran nadir ilçelerden biri olduğunu söylediler.

Bülten

b3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız