SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Son Derece Önemli Bir Galibiyet''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 2-1 galip geldiği karşılaşmada alınan 3 puanı futbolcuların kazanma hırsına bağlayan Teknik Direktör Hayati Palancı, maçı yorumladı, soruları yanıtladı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ise, 3 mutlak pozisyonlarında Şenol'un gole izin vermemesinin skoru etkilediğini bildirdi.

PALANCI'NIN DEĞERLENDİRMESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Palancı, maçı şöyle yorumladı:

"Mücadele iyi. Mücadele iyi, pozisyon ürettik. Ama nedense Malatya’da, burada bir şeyi aşamıyoruz. Seyirci baskısı mı, genel yapıdan mı? Biraz stresli oynuyoruz burada. Kolay giden maçı kendimiz zorlaştık. Bunu bir serinin başlangıcı olarak görüyorum. İki mağlubiyetten sonra iyi oldu bizim için galibiyet. Artık önümüzdeki Uşak ve Karşıyaka maçlarını düşünmeliyiz. Galibiyetle dönersek önümüz açılacaktır.Oynanan oyundan öte yapılan mücadeleden son derece memnunum."

Palancı, "orta sahada sorun yaşandığı" yönündeki bir soru-değerlendirme üzerine de, "Böyle şeylerin arkasına sığınmak istemiyorum ama gerçekten geçen hafta, özellikle Sebat maçından sonra 3-4 oyuncumuzda çok ciddi sakatlıklar var. Celil’i son 15-20 dakika sakatlığından dolayı iğne ile oynatmak zorunda kalıyoruz. Bülent Akın keza öyle. Sakatlığı olup iğne ile oynayan arkadaşlarımız var.

Maçın dönüm noktası, futbolcunun kazanma isteği.. Maçtan önceki atmosferde de, devre arasında da futbolcu kazanması gerektiğine inanıyordu ve kazandı. Takımın gidişatından, birlik ve beraberliğinden memnunum."dedi.

Palancı, "bu maçta galip gelinmemesi halinde görevinden ayrılacağı" yolundaki söylentilerin hatırlatılması üzerine de, "Ben bu memleketin insanıyım. Takımım sıkıntılı olursa yapılması gerekeni ben yaparım." yanıtını verdi.

Malatyaspor Teknik Direktörü, tecrübeli oyuncu Şenol'un 2 haftadır maç kadrosuna alınmaması ile ilgili "Kadro dışı mı bırakıldı?" şeklindeki bir soruyu da, "Stoper Şenol kadromuzun oyuncusu. Kadro dışı kalması söz konusu değil. İstanbul Büyükşehir Belediye maçından sonra kadroya girmedi. Bu sadece benim isteğim doğrultusundaydı. Belinde oluşan bir ödem var. Oluşan bir baskı var. Bel fıtığına kadar gidebilir. Onun için izinli." diye yanıtladı.

Malatyaspor'un tecrübeli oyunculardan oluştuğunu, baskı altında kalmasını normal bulmadığını belirten Palancı, rakip takımın attığı golle ilgili de "Tahtada çizdiğim şekilde gol yedik. Orada rakip takımın atışı ikili kullandığını biliyorduk. Raporlarımız öyleydi. Bir oyuncu değiştiriyorsunuz. O oyuncuya o görevi veriyorsunuz, o saha dışına çıktığı zaman, içindeki oyuncu inisiyatif kullanıp, oraya gidip baskı yapamıyor. Tabi bunların hepsi teknik olarak gösterdiğimiz şekilde gol yediğimiz için bana da inanılmaz basit geliyor."diye konuştu.

"ŞENOL BAŞARILIYDI.."
Eskişehirspor Teknik Direktörü İncedal'ın değerlendirmeleri de şöyleydi:

"İyi bir karşılaşma oldu. Sanırım tribündeki seyircilerde zevkli bir maç izledi. İlk 15 dakika Malatyaspor üstün bir oyun sergiledi. Ama karşılaşma içerisinde bulmuş olduğumuz 3 net pozisyonda kaleci Şenol başarılıydı . Bunlardan birinde gol bulsaydık, belki beraberlik, hatta galibiyet elde edebilirdik.

Çok iyi bir mücadele verildi karşılaşmada. Biz pozitif oyun ortaya koymaya çalışıyoruz. Ancak son 2 haftada olduğu gibi ortayla koyduğumuz pozitif oyuna karşın arzuladığımız neticeyi alamıyoruz. İnşallah bundan sonra iyi sonuçlar alırız."

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız