SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Derece Yararlı Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, meslek okullarına rağbetin gün geçtikçe arttığını belirterek, bu anlamda 1. Bilim Şenliği, Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı'nın (METEF) son derece yararlı geçtiğini bildirdi.

Kız Meslek Lisesi'nin bahçesinde 3 gün açık kalan 1. Bilim Şenliği, Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı'nı değerlendiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "İlimizdeki mesleki ve teknik okulların katılımlarıyla düzenlenen METEF Fuarı, son derece yararlı geçti. 1. Bilim Şenliği, Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı'nda mesleki teknik eğitimdeki gelişmeler, mesleki teknik okulların verdikleri teknik eğitim ve mesleki eğitim veren bölümlerin tanıtımı sağlandı. Vatandaşlarımızı meslek okulları hakkında bilgilendirmek ve mesleki teknik eğitime ilgiyi artırmak amacıyla düzenlenen 1. Bilim Şenliği, Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı'nda ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve ülke genelinde proje yarışmalarına katılan ve derece elde eden projelerin de sergilenmesi ile bilim şenliği ayrı bir boyut kazandı. Düzenlenen bu etkinliğe, resmi ve özel kuruluşların da projeleri katıldı. Meslek okulları, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) , İş - Kur, Küçük ve Orta Sanayiciyi Geliştirme Başkanlığı (KOSGEB) gibi kuruluşlarında aralarında bulunduğu Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni oluşturduğu Mesleki Eğitim Bilgi Merkezi'nin stantları ilgi gördü" dedi.

Mehmet Bulut, kız meslek liselerine de son yıllarda ilginin arttığına dikkat çekerek, bu nedenle Sabancı Kültür Merkezi yanındaki alana 3. kız meslek lisesi inşaatının başlandığını da kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız