SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Düdük Çalana Kadar Bırakmayacağız"

0
Güncellendi - 2016-03-24 20:04:56
A- A+ PAYLAŞ

BAL'da bu sezon oynadığı 21 maçta 22 puan toplayarak, ligde kalan son 4 haftaya 8. sırada giren 44 Malatyaspor bay takım olduğu için hafta sonunu maç oynamadan geçirecek. Futbolculara 3'er günlük verilen izin sona ererken sarı kırmızılılar dün toplanarak çalışmalarına yeniden başladı.

Ligin 24. haftasında, 3 Nisan Pazar günü Islahiyespor ile karşılaşacak sarı kırmızılılar, bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Muharrem Zeyno nezaretinde Yeşiltepe'de sürdürdü.

Zeyno, oyuncularına ligde artık son 3 maça çıkacaklarını hatırlatarak, "Şu an ligde kalmak için ciddi bir avantaj yakalamış durumdayız ama kimse aradaki puan farkına güvenmesin. Tüm sezon bitene, hakem son düğü çalana kadar ipin ucunu bırakmayacağız. Toplayabildiğimiz kadar puan alıp, sonra Play-Off maçına odaklanacağız. Şimdilik sadece lige konsantre olmamız gerekiyor. Tüm oyuncuların form durumundan memnunum. her bakımdan zor bir sezon geçirdiğimizin farkındayım ancak 44 Malatyaspor'un ismi bile bu ligde kalmak için büyük bir ağırlıktır. Herkesin yaptığı fedakarlığı biliyorum. 1 ay daha dişimizi sıkacağız ve bu gemiyi inşallah sağ salim limana yanaştıracağız" dedi.

Sarı kırmızılılar, kalan son 3 maçında Islahiyespor ve Elbistanspor ile kendi sahasında, Elazığ Yolspor ile deplasmanda karşılaşacak. 44 Malatyaspor ligde kaldığı takdirde Malatya amatör şampiyonu ile Play-Out maçı oynayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız