SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Gün 29 Şubat

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:42:00
Son Gün 29 Şubat
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yapılan açıklamada, Y türü yetki belgelerinin, D4 türüne dönüştürülmesi için son günün 29 Şubat olduğu hatırlatıldı.
 
Sürenin son kez uzatıldığının belirtildiği açıklamada, “Y türü yetki belgelerinin D4 türü yetki belgesine dönüştürme şartı getirilmiş ve dönüşüm işlemleri için değişim işlemlerinin süresi son kez 29 Şubat 2012 tarihine kadar uzatılmıştı. Y türü yetki belgesini almış olan veya İl Trafik Komisyon kararı bulunan şoför esnafımızın Y türü yetki belgelerini en geç 29 Şubat 2012 tarihine kadar D4 türü yetki belgesiyle değiştirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra değiştirme işlemi yapılmayacak ve eski Yetki Belgeleri geçersiz sayılacaktır. Yapılacak denetimlerde cezai işlem  uygulanacağından, Şoför esnafımızın mağdur olmamaları ve ceza almamaları için en kısa zamanda D4 türü yetki belgelerini almaları gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.
 
Ulaştırma Bakanlığı Sivas Bölge Müdürlüğü tarafından belge değişikliğinin yapıldığı ve şoför esnaflarının dilekçe ile Ulaştırma Bakanlığı Sivas Bölge Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiğinin altı çizildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız