SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Gün 7 Aralık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:00:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce D4 belgesi olan minibüsçülerin J Plakası almak için 7 Aralık tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına müracaat etmeleri istedi. 

İlçe ve köylere taşıma yapan minibüsçü ve otobüsçülerin denetimini arttırmak ve korsan taşımacılığın önüne geçebilmek için dağıtılacak olan J plakaları ile ilgili açıklama yapan Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce “Malatya’nın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla beraber D4 belgeli toplu taşıma yapan tüm esnafımızın evrakları Büyükşehir Belediyesine devrolundu. Toplu taşımayla ilgili Büyükşehir yasasına göre ulaşımla ilgili tüm yetkiler Büyükşehir Belediyesi'ndedir. Bu bağlamda D4 belgeli köy, belde ve ilçelere çalışan minibüsçü ve otobüsçü esnafımızla ilgili daha kurallı ve tertipli bir çalışma yapabilmek ve korsan taşımacılığının önüne geçebilmek için Büyükşehir Belediyemiz, esnaf odalarımız ve ilçe oda başkanlıklarımız ile birlikte J harf grubunda plaka tahsisi ile ilgili karar alındı. Geçtiğimiz günlerde de J Plaka Yönetmeliği Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik Eylül Ayı'nın 7’sinde ilan edildi ve 3 ay zaman verildi. Son başvuru tarihi 7 Aralık, yani bu tarihten sonra başvuru yapan esnaflarımızın hakları kaybedecektir. Bunu için tüm D4 belgeli esnaflarımızın oda kayıt belgesi, araç ruhsatları ve D4 belgeleri ile Aralık ayının 7’sinden önce Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na müracaat etmelerini önemle arz ediyoruz” şeklinde konuştu.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız