SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Gün Kuyruğu!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye otobüslerinde kullanılan ve Akbil olarak bilinen akıllı bilet uygulamasına Malatya'da ilgi artarken, öğrencilerin yeni Akbil kartı almasının son günü olması nedeniyle gişelerin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Malatya Belediyesi'ne ait Malatya Otobüs Taşıma A.Ş. (MOTAŞ) Genel Müdürü Gökhan Tuncel, 38 bini öğrenci ve 17 bini sivil olmak üzere 55 bin Akbil kullanan kişi olduğunu belirterek, "Öğrencilerin kimlik kartı üzerine Akbil monte etme süresi 15 Şubat'ta sona erecekti. Sonra bunu 29 Şubat'a erteledik. Son gün olması nedeniyle öğrenciler gişelerde kuyruk oluşturdu" dedi.

Öğrencilerin yine istedikleri zaman kimlik kartlarına Akbil taktıracaklarını söyleyen Tuncel, Akbil'e ilginin fazla olduğunu, şuanda sivil biletin 90 YKr, Akbil alanlara 84 YKr, öğrenci bilet fiyatı da 60 YKr olmasına rağmen öğrenciye Akbil'in 58 YKr olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız