SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Güne Kadar Herşey Olabilir'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:02:15
'Son Güne Kadar Herşey Olabilir'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, ligin başlangıcına kadar hazır olacaklarını söyledi.

6 Ağustos Malatya’da toplanacak olan sarı kırmızılılar, maç haftasına girecek. 16 Ağustos’ta İnönü Stadyumunda oynanacak olan 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayacak olan sarı kırmızılılarda. moraller üst seviyeye çıktı. Kamp programını değerlendiren Teknik direktör Yücel İldiz, ‘Kazası belasız bir kamp dönemi geçirdiklerini’ ifade etti. 

İldiz, kamp döneminin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ikinci etap üzerinden sürdürdüğü Bolu kampını noktaladık. Güzel ve faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Yorucu bir kamp dönemi oldu. futbolculara gerekli yüklemeleri yaptık. Eksiklerimizi net olarak gördük. Eksikliklerimizi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Tam anlamıyla lige hazır mısınız? Diye sorarsanız, Hayır o eksikliklerimizi de Malatya’da ki maç çalışmalarımızda kapatacağız. Kampın en sevindirici yönü ise çok şükür kazasız ve belasız bir kamp dönemi geçirmemiz oldu. Eksiksiz olarak Malatya’ya dönüyoruz. Yorucu bir kamp döneminin ardından futbolculara 2 günlük izin verdik. 2 günlük iznin ardından Perşembe günü Malatya’da toplanacağız” dedi. 

"ÖNEMLİ İŞLER BAŞARACAĞIZ"

Kampta uyum sorunu atlattıklarını ve her geçen gün takımın daha iyi bir hale geldiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Takıma 10 tane yeni transfer dahil oldu. Bunlardan 5’i yabancı 5’i de yerli futbolcu. İlk katıldıkları zaman kampa uyum sorunu gözle görülüyordu. İlk defa yan yana oynamanın verdiği bir dezavantaj var. Biz, o dezavantajı kendi aleyhimize çevirdik. Çok şükür uyum sorununu atlattık. Futbolcular 4 hazırlık maçı yaptı. Her ne kadar istediğimiz skorları almasak ta, futbolcular birbirlerine alıştılar. Sezon içinde bu daha da pekişecek. Biz, kampta bir aile gibi olduk zaten. Bunu lige yansıtırsak, önemli işler başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

"TRANSFERİN SON GÜNÜNE KADAR HER ŞEY OLABİLİR"

Transfer konusunda her an her şeyin olabileceğini kaydeden İldiz, “Ben, takıma takviyeyi takımımız için istiyorum. Ligde büyük bütçelere kadrolar kuran takımlar oldu. Ligde onlarla karşılaştığımızda onlara karşı koyabilmek önemli. Çok şükür bu kadro ile de o gücümüz var. Transfer konusunda yönetim ile gerekli görüşmelerimizi yaptık ve raporlarımızı sunduk. Transfer konusu son güne kadar devam eder. Transfer konusu sıcak bir konu. Tüm takımlar son güne kadar çalışmaları sürdürür” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız