SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Günleri Beklemeyin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:45:00
A- A+ PAYLAŞ

Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. (TARSİM) Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın, Malatya’da kayısı ürününde son poliçe kabul tarihinin yaklaştığını, üreticilerin sigorta yaptırmaları için son günleri beklememeleri gerektiğini söyledi.

Malatya’da sigorta acentelerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Malatya Bölge Müdürlüğü ve Malatya Sigorta Acenteleri Derneği işbirliği ile Malatya ilinde faaliyet gösteren sigorta acentelerine yönelik Devlet Destekli Tarım Sigortaları tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlenerek, sigorta süreciyle ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

TSO Yeni binasında düzenlenen toplantıda konuşan TARSİM Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın, Devlet Destekli Tarım Sigortaları poliçelerinin düzenlenmesinde önemli katkıları bulunan sigorta acentelerine teşekkür ederek, Malatya ilinde kayısı ürününde son poliçe kabul tarihinin yaklaştığını, üreticilerin sigorta yaptırmaları için son günleri beklememeleri gerektiğini, poliçe düzenlenirken bilgilerin eksiksiz ve doğru girilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Malatya Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Mehmet Ayhan Altunok ise TARSİM Bölge Müdürlüğü tarafından sigorta acentelerinin unutulmadığını, her yıl poliçe son kabul tarihleri gelmeden önemli değişiklikleri bu tür organizasyonlar ile acentelere duyurduklarını kaydetti.

Altunok, sigorta acentelerinin yapmış oldukları hizmetin öneminin büyük olduğunu, üreticiler ile direk irtibatta oldukları için poliçe düzenlerken dikkat edilecek konulara önem verilmesi gerektiğini ve üreticilerin yanında olduklarını söyleyerek 2014 yılının acentelere hayırlı bir poliçe dönemi olmasını diledi.

Daha sonra konuşma yapan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yeni binada yapılan ilk toplantının Malatyalılar için önemli bir kurum olan TARSİM tarafından yapılmasından mutlu olduğunu ifade etti.

Erkoç, TARSİM ’in kayısı üreticilerine yeterince destekte bulunduğunu, ancak kayısının belirli noktaya gelmesi için sadece bu desteğin yetmeyeceğini, sanayici ve iş adamlarının gerek kayısı ihracatında gerekse kayısı ile ilgili ürün imalatında daha aktif rol oynamaları gerektiğini söyledi.

Erkoç, TSO Genel Sekreter Vekili Abdullah Duran, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Cebrail Aldı, Malatya Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Mehmet Ayhan Altunok, Neova Sigorta Malatya Bölge Müdürü Mehmet Hakan Hayta, Mapfre Genel Sigorta Malatya Bölge Müdürü İsmet Metehan ve acentelerin katıldığı toplantıda TARSİM Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın ve Bölge Müdür Yardımcısı Bünyamin Kadak tarafından Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi, 2014 yılı değişiklikleri ve acente ekran uygulamaları hakkında bilgi verildi, katılımcıların soruları cevaplandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız