SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Günü Beklemeyin'

A- A+ PAYLAŞ

Vergi affında son günlerin beklenmemesi istenip, bu fırsattan yararlanılması önerildi.

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Vergi Dairelerinde 6111 sayılı yasa kapsamındaki Vergi Affına yönelik yoğunluk devam etmektedir.Vergi Dairelerinde mükellefe yardımcı olmak amacıyla "Danışma Masaları" oluşturulmuştur.

Ayrıca buna ek olarak Malatya Park AVM 'de de Danışma Masaları oluşturularak vatandaşa kolaylık sağlanmaktadır. Vergi Dairesi Başkanlığının amacı ilgili tüm vatandaşların bu yasadan faydalanmaları ve bu tarihi fırsatı değerlendirmeleri yönündedir.

Ayrıca Gelir İdaresi Başkanlığına ait www.gib.gov.tr sitesinde Motorlu Taşıtlar Vergisi borçları daireye gelmeye gerek kalmadan mükellef tarafından oturduğu yerden yapılandırılabilmektedir. Bunun için www.gib.gov.tr adresinden 'internet vergi dairesi' başlığı altındaki 'MTV sorgulama ve ödeme' başlığı altından ruhsat bilgilerinin girilmesi ile işlemler gerçekleştirilip ödeme planı çok kısa süre içinde alınabilmektedir"denildi.

Vergi Affı için son başvuru tarihi 2 Mayıs.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız