SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Haftalar Zorlu Geçecek"

0
Güncellendi - 2016-04-20 00:25:55
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Erkan Sekman, "Ligi erken bitirmemek adına, havlu atmamak adına Adana Demirspor maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Sekman, Altınordu karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını kaydederek, "Altınordu maçı bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Play-Off için son dört maça daha hedefli daha iddialı girebilmek için kazanmamız gerekiyordu. Ama kayıp ettik. Önümüzde dört tane oynanmamış maçımız var. Play-Off iddiamızı sürdürebilmek için önümüzde ilk maç olan Adana Demirspor maçı var. Her şey bitmiş diyemeyiz. Onu kazanıp, en azından son üç haftaya bu iddiamızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Ligin 31. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren tecrübeli defans oyuncusu, "Adana Demirspor’un Play-Off’tan önce ilk iki mücadelesi devam ediyor. ikinci sırada bulunan takım ile dört puan fark var. Onlarda kazanmak isteyecek. Bizde kazanmak istiyoruz. Ligi erken bitirmemek adına, havlu atmamak adına kazanmak istiyoruz. Bunun bilincinde o deplasmana gideceğiz. Deplasmanda Malatyaspor’a yakışan mücadelemizi ortaya koyup, üç puanımızı alıp döneceğiz" diye konuştu.

"SON HAFTALAR ZORLU GEÇECEK"

Sekman, PTT 1. Ligin zorlu geçtiğini, özellikle son haftaların büyük çekişmeye sahne olacağını ifade etti.

Tecrübeli futbolcu, ligde sürpriz sonuçların alınabileceğini ifade ederek, "Sezon başında ilk olarak Göztepe’de forma giydim. Büyük paralar harcanarak yapılanmaya gidildi. Hedefleri Şampiyonluktu. Kağıt üzerinde bir üst lige çıktı gözüyle bakılan bir takım görünümündeydi. Ama bu sezon PTT 1.Ligi öyle olmadı. Bir Adanaspor’u kimse hesaplamıyordu. Hatta bu takım düşer gözüyle bakılıyordu. Malatyaspor içinde herkes bunları söylüyordu. Neyin ne olacağı belli değil. Son haftaya kadar ilk 6 ve 2 için mücadele kıran kırana geçecek. Son haftaya kadar zorlu geçecek. O yüzden kimse kesin konuşmamalı" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız