SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Hallerini Gördük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:51:26
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, birkaç tecrübeli ismi kadroya katmayı planladıklarını söyledi.
 
Transfer çalışmaları noktasında kulüp 2. başkanı Ali Özkan ile birlikte Play-off maçlarını takip eden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Play-off maçlarında daha önceden izlettirdikleri futbolcuları bizzat görme şansını yakaladığını ifade ederek, “Play-off maçlarında daha çok oyuncu izledik. Daha önceden takip ettirdiğimiz ve Play-off’larda oynayan oyuncularda var. Bu oyuncularında son durumlarını bizzat görme şansım oldu. Bu açıdan iyi oldu. Bu oyuncuların birçoğunu tanıyorum. Son hallerini gördük. Performansları çok iyiydi” diye konuştu.
 
“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA HIZLI BİR BAŞLANGIÇ YAPABİLİRİZ”
Birçok oyuncuyla görüştüklerini ve piyasanın durumuna göre transfer çalışmalarını şekillendireceklerini kaydeden Kılıç, “Yüz yüze oturup görüştüğümüz futbolcularda var, telefonla görüştüğüm ve bizden süre isteyen oyuncularda var. Tabi transfer sezonu resmi olarak başlamadı. Bununla birlikte bütün oyuncuların yüksek beklentileri var. Piyasa şuanda yüksek diyebilirim. Bu anlamda birçok futbolcu daha üst lig bekliyor. Dolayısıyla bizde bu noktada kendilerine süre tanıdık. Önümüzdeki haftalarda daha hızlı bir başlangıç yapabiliriz” dedi.
 
“BİRKAÇ TECRÜBELİ OYUNCU İLE İLGİLENİYORUZ”
Kılıç, birkaç tecrübeli isimle yakından ilgilendiklerini belirterek, “İç transferde kadroda kalmasını istediğimiz oyuncular belli. Bunu yönetimimizle de paylaştık. Çok fazla sıkıntımız yok. 1-2 oyuncu “bakalım” diye bir şey oldu ama fire vereceğimizi zannetmiyorum. Bu hafta değil bir sonraki hafta bu işi de halledeceğiz. Piyasa çok farklı. Biz imza attırmadığımız hiçbir futbolcunun ismini açıklamak istemiyoruz. Çünkü bu konuda bizim adımızı kullanan futbolcular ve menajerlerde olabilir. Buna müsaade etmek istemiyoruz. Biz ancak imza attırdıktan sonra isimleri açıklayacağız. Birkaç tane tecrübeli oyuncu düşünüyoruz. Tecrübeli oyunculara ihtiyaç var” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız