SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Hazırlıklar

A- A+ PAYLAŞ

Salı günü başlayacak olan 17. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali ile ilgili son hazırlıklar yapılırken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, etkinliklerin gerçekleştirileceği Orduzu Pınarbaşı'ndaki Mişmişpark Fuar alanındaki çalışmaları yerinde izledi. Bu arada 14- 18 Temmuz tarihleri arasında saat 17.00'den sonra Mişmişpark Fuar Alanı'nda piknikçilerin mangal yakmalarına izin verilmeyeceği belirtildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu tarafından yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu yıl 17. si düzenlenecek olan Malatya Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali’nin Malatya’ya yakışır bir şekilde gerçekleştirileceğini söyledi.

Fuar ve Festival’in düzenleneceği Mişmişpark Fuar alanında incelemelerde bulunarak, yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşların rahat bir şekilde etkinliklere katılmalarını sağlamak amacıyla fuar alanındaki eksiklikleri giderdiklerini, 30 metre genişliğinde de yol açıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Fuar hazırlıklarını yoğun bir şekilde tamamlamaya çalıştıklarını, kamelyalar başta olmak üzere, engelliler tuvaletlerinin faaliyete geçirilmesi, çocuk oyun parkları ve oturma gruplarının yenilenmesi gibi birçok alt yapı eksikliklerini tamamladıklarını, fuar alanına gelecek Malatyalıları memnun etmek için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Fuar giriş ve çıkışlarında araç yoğunluğundan dolayı geçmiş yıllarda problem yaşanıyordu. Bu sorunu gidermek için 30 metre genişliğinde yol açıyoruz. Bu yolun açılmasıyla artık fuarımıza araçlarıyla gelen vatandaşlarımız sorun yaşamayacak. Yarın itibariyle bütün hazırlıklarımız tamamlanacak. Malatya’ya yakışır bir fuar gerçekleştireceğiz” dedi.

Salı günü başlayacak olan 17. Malatya Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali için bir dizi önlemlerin de alındığı bildirildi. Buna göre Mişmiş park fuar alanında saat 17.00’den sonra mangal yakılamayacak. Polis ve Zabıta ekiplerinin hazır bulunacağı alanda vatandaşların rahat edebilmesi için her türlü önlemler alındı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız