SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Hazırlıkları Yapıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:38
Son Hazırlıkları Yapıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’yı bu sezon da Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hazırlanan Yeşilyurtspor ile 44 Malatyaspor hafta sonu başlayacak lig için son hazırlıklarını yapıyor. 

44 Malatyaspor’a oranla zor bir fikstür çeken Malatya Yeşilyurtspor, ligin ilk haftasında Adıyaman deplasmanına konuk olacak. Bu sezon şampiyonluk için maliyeti yüksek bir takım kuran ve teknik direktörlüğe Fenerbahçeli Ali Nail’i getiren Adıyamanspor 1954 ile rakibin sahasında karşılaşacak Yeşilyurtspor çim sahada oynanacak bu maça TFF’nin idman sahasında hazırlanıyor. Günü, sabah yaptığı tek çalışmayla geçiren turuncu-yeşillilerde zorlu deplasman öncesi eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor. Maç için cumartesi Adıyaman’a gidecek Yeşilyurtspor hedef puan yada puanlarla dönmek.

44 MALATYASPOR SEZONA SAHASINDAKİ MAÇLA BAŞLAYACAK

Ligin ilk maçında kendi evinde Belen Belediyespor ile karşılaşacak 44 Malatyaspor ise Yeşilyurt’a nazaran daha rahat bir görüntü çiziyor. Takımın gizli şampiyonluk hedefi için kadrosunu güçlendiren sarı kırmızılılar ligin son provasını Elbistan ile oynadıkları hazırlık maçıyla yaptı. Maraş temsilcisini 5 - 0 yenen 44 Malatya, bu sezon ilk kez BAL’a çıkan ve bu lige acemi olan Belen Belediyespor’u ağırlayacak. Bu maçın çalışmalarını Yeşiltepe’de sürdüren 44 Malatyaspor’da ciddi bir eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız