SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son İddia Bu!.. Görüştüler, Süre İstedi..

0
Güncellendi - 2018-05-29 18:51:46
Son İddia Bu!.. Görüştüler, Süre İstedi..
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen gelecek sezon için yola devam edilip edilmemesi noktasında yönetimin hakkında net bir açıklama yapmadığı Teknik Direktör Erol Bulut, bugün kulüp başkanı Adil Gevrek ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Tarafların karşılıklı tekliflerini birbirlerine ilettiği görüşmenin olumlu sonuçlandığı belirtilirken, yönetimin Erol Bulut’a 1+1 yıllık sözleşme, ücretine de geçen sezon aldığının 1 buçuk katını teklif ettiği ifade edildi. Basın Sözcüsü Erdal Gündüz’ün de hazır bulunduğu toplantıda Bulut’un sunulan teklife olumlu yaklaştığı, teknik ekibiyle de konuşup nihai kararı vereceğini söyleyerek masadan ayrıldığı belirtildi. Görüşmede Gevrek’in genç teknik adama Antalyaspor ile ilgili çıkan haberlerin doğruluğunu da sorduğu, Bulut’un ise Akdeniz ekibinin menajerler aracılığıyla kendisine bir teklif sunduğunu doğruladığı öğrenildi.

Adil Gevrek ile Erol Bulut’un bu hafta içerisinde nihai karar için bir kez daha görüşecekleri belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • EROL (5 yıl önce)
    Adam akıllı önce kendi menfaatını düşünüyor.Üç yıllık sözleşme istiyor.Hadi işler ters gitti.Bırakmak zorunda kalırsa tazminatını ödemek zorundayız.Akıllı mukavele yapmak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    IYI OYUNCU ALACAGINA DURMADA HOCA DEGISIYO NE BE BU OYUNCAKMI
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    bu işin tadı kaçtı ,bu adam da bırakıp kaçar
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    ne hikmetse transfer zamanı hoca polemiği yaşanıyor son iki yıldır hayırdır yönetim.. şampiyon olduğumuz sezon bayram perktaşla anlaşıldı adam transfer listesini verdi. neler döndüyse bayram hocayla yollar ayrıldı. geçen sezon ertuğrul hocayla transfer ve tesislerden dolayı yollar ayrıldı.. bu seneye bakıyorsun erol hocayla bir yıl sözleşmesi olmasına rağmen listeyi yönetime verdi. yine hocayla sorun yaşanıyor. transferi hoca değil yönetim yapmak istediğinden bunlar kaynaklanıyor bence yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (5 yıl önce)
    kimse erol bulutu tanımıyorken..adil gevrek kendisini malatyasporun başına getirip onun parlamasına neden oldu...malatyaspordan önce erol bulut diye bişey yoktu..erol bulut şimdi başka kulüple görüşüyorsa en önce adil başkana çok ayıp ediyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiZ pinar (5 yıl önce)
    Gidene kal.gelene git demeyiz Bir erol gider yerine igor gelir.malatyaspor ortada kalmaz.baskana guvenimiz tam.baskanin yaptiklari yapacaklarina teminattir.erol hoca da bulunmaz cin ipegi degil
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (5 yıl önce)
    Erol hoca biliyor ki istediği transferler yapılmayacak, yönetim geçen yıl olduğu gibi süper diye Fransa 2 liginden transfer yapacak.Çünkü geçen sezon devre arasında en az dört futbolcu devre arası kampına katılsın diye Kayseri maçından önce yönetime rapor vermişti.Kim alındı, son günde iki yedek oyuncu alındı.Erol hoca durur mu.Bence gitmeli.Yönetimle arasında karşılıklı güven kalmamış.Ayrılmanın tek sebebi Transferdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Bu işler sırça cam gibidir.Bir düştümü kırılır.Sizce bu saatten sonra,her iki tarafın birbirine bakış açısı ne olur?
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (5 yıl önce)
    Erol Bulut iyi bir hoca degerini bil baskan son pismanlik fayda etmez ; su gezginci teknik adamlardan uzakdur Yeni Malatyayi biz 2 lig de görmek istemiyoruz akilli olun bir
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    hocamiz ve takimimiz acemi donemini atlatti klup yeni hocayla ayakta durur merak etmeyin trsnferler in defans agirlikli olanlar sans buldu erol hocanin zamaninda gilberto-dening-barazite-dia bunlari takimla birlestirnesini yapamadi iyi topculari kazanamadi dia ilk 3 macini izleyin hak vereceksiniz barazite de ayni dening keza oyle gilberto sans bulamadi
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (5 yıl önce)
    Adil Başkanı en çok eleştirenlerden birisi olarak Erol hoca başarılı olabilir fakat senin kulübünle sözleşmenin devam ettiği bir süreçte adının başka bir takımla anılması doğru bir şey degil zaten bu saatten sonra kalsan da faydan olmaz şunu da bilmiyorum önümüzdeki sezon için yönetimle transferler konusunda neler konuşuldu bunların da kamuoyuna açıklanması gerekiyor artık her sene aynı şey biz de bıktık artık yine de her iki taraf için hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Hikmet karaman ı getirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Erol hoca dan olmaz daha.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    Malatyasporla,Erol Bulutun daha 1 yıllık sözleşmeleri var.Erol Bulut sezon bitmeden bazı şeylerin yapılması gerektiğini yönetime söylemiş ve geçen haftalarda istanbulda yönetimle Bir görüşme yapmış.Anlaşamamışlar.Bu haftada Antalyasporla adı anılmaya başlayan Erol Bulutun,Böylece Malatyasporla anlaşamamış olduğu belli oluyor.,Bunu kendiside doğrulamıştır.Bu olayın arkasından,Malatyasporlu yöneticilerimiz ,Erol Bulutla bir görüşme yaparak,Erol Bulutun istediği 3 yıl yerine 1+1 yıl ve ücretine zam ile geçici olarak anlaşmış görünüyorlar.Şimdi anlaşılmayan olay şu,Erol Bulutla önce anlaşmıyan yönetim,Hocanın Antalya ile görüşmesinden sonra Erol Bulutla görüşülmesi,isteklerinin yerine getirmesi normalmi?Bu saatden sonra Erol Hocanın Bu klübe bakışı ne olur?Bir de bu açıdan olayı değerlendirmek gerekir.Olayların toplamına bakıldığında yönetim bu süreci iyi yürütememiştir.Erol Bulut da kendi geleceği ile ilgili adım atmakta haklıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramo (5 yıl önce)
    Yorumlardan anlıyorumki futboldan anlamıyoruz Erol hocanızın kumaşı ipeksenmi sözleşmesi var iken başka takımla görüşüyor biran önce görevine son verilmeli kalırsa daha sıkıntı olur zaten belliydi her .Mac’dan sonra saçma sapan konuşuyor du kendini bilmeZin TEK’i yok Beşiktaş’a biz kaybetmedik arkasını siz doldurun Beşiktaş maçında hakem hiç bişey yapmadı boş boş konuştu bide ligin şampiyona ile oynucaz dedi Başak şehir için sattı macı böyle bir adam Malatya spora layıkımı sizce elinizi vicdanınıza koyun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bende Erol hocayı çok eleştirdim ancak önümüzdeki sezonda devam etmesi faydalı olur.Yoksa 3 aylık gezgin hocalarla TFF.1.Ligi boylarız.istikrar şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ateş 44 (5 yıl önce)
    Herkes yönetime kızıyor fakat Erol hocaninda iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sözleşmesi devam ederken gidip başka takımla görüşüp bunuda şantaj malzemesi yapmak ne kadar etiktir takdiri size bırakıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (5 yıl önce)
    Baskan sakın hocamızi bırakma istikrar devam etsin sakın başkan sakın bırakma
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (5 yıl önce)
    Bu yönetim ne yapmaya çalışıyo. Hayatımda bu kadar basiretsiz, iş bilmeyen, aciz bi yönetim görmedim. Bu basın sözcüsü neye yarıyo. Medya çalkalanıyo bunların umrunda değil. Yapın şu sözleşmeyi artık ya, altı üstü bi imza, yok görüştük, yok kararı haftaya söyleyecez, yok bi daha konuşacaz. Yönetim Allah belanı vermesin!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Necmettin (5 yıl önce)
    Erol hoca Antalya kozunu kullanmayı tercih etti. Yönetim ısrarla kal dememeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Büyük düşünen yönetimler devamlılıktan yanadır.Başarı devamlılıkla mümkündür. Bu her alan da böyledir.Bir yeri bozmak istiyorsanız;sürekli değiştirin,sürekli yeni adamlar getirin.Ey başkan Erol'la yola devam et.
    0
    0
    Yanıtla