SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son İki Hafta Nefes Kesecek

0
Güncellendi - 2016-05-05 00:14:47
Son İki Hafta Nefes Kesecek
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligi’nde kalan son iki hafta nefesleri kesecek. Lige yükselecek ikinci takım ile Play-Off’a kalacak takımların belli olacağı son iki haftada, ligden düşen üçüncü takımda netleşecek.

Ligde daha önce Adanaspor şampiyonluğunu ilan etmiş ve Süper Lige çıkmıştı. Kayseri Erciyesspor ile Karşıyaka ise küme düşen iki takım oldu. PTT 1. Lig'de son 2 haftada Süper Lig'e direkt çıkacak ikinci ekibin yanı sıra Play-Off oynayacak 4 takım ile ligden düşecek son takım belli olacak.

Adanaspor, direkt Süper Lige çıkmayı garantilerken, Kayseri Erciyesspor küme düşen ilk takım olmuştu. Ligin 32. haftasında Malatya İnönü Stadı’nda Alima Yeni Malatyaspor ile 3-3 berabere kalan İzmir ekibi Karşıyaka küme düşen ikinci takım oldu.

PTT 1. Ligi’nde kalan son iki hafta büyük bir heyecana sahne olacak. Ligi ikinci bitirmek için 57 puanı bulunan Multigroup Alanyaspor ve 56 puanlı sahip Kardemir Karabükspor en avantajlı takımlar olarak göze çarparken, bu iki ekip Play-Off potasında yer almayı garantiledi.

Ligde 3., 4., 5. ve 6. sırada yer alan takımlar Play-Off mücadelesi verip, bir üst lige çıkmak için ter dökecek. Adana Demirspor ile Giresunspor Play-Off için avantajlı durumda bulunurken; Vartaş Elazığspor ile Balıkesirspor’da potada yer almak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Ayrıca 44 puanlı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 43 puanlı Samsunspor, 42 puanlı Alima Yeni Malatyaspor ve 41 puanlı Altınordu’nun azda olsa Play-Off iddiaları devam ediyor.

Küme düşme potasında ise bu hafta çok kritik bir mücadele oynanacak. 1461 Trabzon ile Denizlispor arasında oynanacak karşılaşmada galibiyet alan taraf kümede kalma yolunda büyük avantaj elde edecek. Yenilen takımın kaderdi ise diğer takımların alacakları sonuçlara göre belli olacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yılmaz (7 yıl önce)
    İnşaallah.Malatyaspor 'a tezgah kuran takımlardan biriydi rizeyle birlikte.süper ligde.2006 sezonu.ligden düştüğümüz yıl.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    İNŞALLAH " DENİZLİ DÜŞER "
    0
    0
    Yanıtla