SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son İkram B.Van'a: 1-4

A- A+ PAYLAŞ

Ligden düşmeme konusundaki mücadelesine havlu atan, kadrosunu dağıtan ve genç futbolcularla maçlarına çıkan Malatyaspor'un moral verdiği son takım Belediye Vanspor oldu. Malatyaspor'un genç kadrosu, ilk yarıda üstün bir futbol sergilerken, 2. yarıda özellikle defansın sol kanadındaki zaaf farklı mağlubiyette etkili oldu. Malatyaspor'un ilk yarıyı 1-0 önde bitirdiği karşılaşma, ikinci yarıda atılan gollerle Belediye Vanspor'un 4-1 üstünlüğüyle bitti. Protokoldan hiçbir yetkilinin gelmediği maçı yaklaşık 700 dolayında taraftar izledi.

STAT: İnönü

HAKEMLER:Serhad Ürkmez, Gürcan Çalışkan, Barış Çardaklı, 4.Hakem- Mustafa Kürşad Filiz

MALATYASPOR: Önder, Mehmet, Osman, Mustafa, Mert, Güven, Buğra (Dk.58 Halil), Ahmet , Uğur (Dk.77 Hakan), Raif, Murat

YEDEKLER : Mehmet Başkan, Ali Anıl, Hakan, Halil İbrahim, Fethi, Okan, Sedat

BELEDİYE VANSPOR: Faruk, Murat. Turan (Dk.62 Ferhat), Savaş (Dk.46 Erhan), Serdar, Abdullah, Ali, Berkan, Yavuz, Gökhan, Kadir (Dk.82 Baran)

YEDEKLER: Özcan, Alaattin, Ferhat, Baran, Murat, Erkan, Turgut

GOLLER: Dk.44 Ahmet (MALATYASPOR), Dk. 55 ve Dk. 89 Serdar, Dk. 57 Kadir, Dk. 66 Ali (BELEDİYE VANSPOR)

SARI KARTLAR: Güven (Malatyaspor), Gökhan, Erkan (Belediye Vanspor)

3. dakikada Mehmet Yoldaş defansta uzun gönderdi, defans arkasına sarkan Ahmet vurdu kaleci topa hakim oldu.

4. dakikada Belediye Vanspor korner atışı kulandı. Ön direkte Yavuz kafayla dokundu top auta çıktı.

11. dakikada Belediye Vanspor etkili geldi. Savaş'ın soldan ortasına arka direkte Ali ayağının içiyle vurdu aut

13. dakikada Malatyaspor atağında Buğra ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı. Mustafa Aslan serbest atışı kullandı. Buğra'yı gördü, bu futbolcunun vuruşunda top auta çıktı.

14.dakikada Mustafa Aslan, serbest atış kullandı, ceza sahası içinde Mehmet Yoldaş indirdi, Belediye Vanspor defansı son anda topu uzaklaştırdı.

20.dakikada Malatyaspor organizeli bir atak geliştirdi. Orta sahada Mustafa Aslan topu müsait durumdaki Mert'e bıraktı, bu futbolcu Ahmet'i gördü, Ahmet ceza sahasına girmeden sert vurdu, top kalenin yanında auta çıktı.

23.dakikada Belediye Vanspor atağında Ali, ceza sahasına ortaladı. Malatyaspor defansında son anda Uğur topa sahip olarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

24.dakikada Malatyaspor atağında Mert kendi götürdüğü topa ceza sahası dışından sert vurdu, kalenin yanında aut

30.dakikada Malatyaspor Mert'le geliştirilen atakta bu futbolcu ceza sahasına ortaladı. Güven ve Buğra'dan önce Vanspor kalecisi topa sahip oldu.

39.dakikada Belediye Vanspor'dan Savaş, ani gelişen atakta topu önünde buldu. Kaleci Önder ile karşı karşıya kaldı. Savaş'ın vuruşunda Önder topa ayağıyla dokunarak tehlikeyi kornerle önledi.

41.dakikada Malatyaspor atağında Güven müsait durumdaki Ahmet'i gördü. Ahmet topa yetişemeyince kaleci Faruk tehlikeyi önledi.

43.dakikada Malatyaspor Mert Güneş ile bir tehlikeli atak geliştirdi. Mert ceza sahsı dışına girmeden önce sol ayağıyla sert vurdu. Kaleci tehlikeyi kornerle önledi.

44. dakikada Malatyaspor'un golü geldi. Bu dakikada Mehmet Yoldaş indirdiği topla ceza sahasında buluşan Ahmet ayağının içiyle dokunarak topu filelere gönderdi: 1-0.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

55. dakikada Belediye Vanspor'lu Serdar topla cezaalanında buluştu ve topu kaleye gönderdi: 1-1

57. dakikada rakip takım öne geçti. Kadir, topla buluştu, açılan kaleci Önder'in üzerinden golü attı: 1-2

59. dakikada Belediye Van'ın atağında cezaalanı önünde Serdar'ın sert vurduğu top direkten döndü.

65. dakikada Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Mustafa Arslan kullandı. Aut.

66. dakikada Belediye Vanspor'un organize gelişen atağında Ali ile Yavuz paslaştı, topa en son sahip olan Ali vurdu: 1-3

89. dakikada Van Belediye sağdan atak geliştirdi. Serhat ortaladı, cezaalanı içerisinde Serdar topla buluştu ve kaleye gönderdi: 1-4.

Maç bu skorla son buldu.

HABER: Mustafa BULAŞMAZ
FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız