SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Kez Soruldu!.

A- A+ PAYLAŞ

CHP'de milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun yeniden Malatya'dan aday olması için genel başkanın da ricacı olduğu, ancak milletvekilinin kabul etmemesi üzerine İstanbul 3. bölge 9. sıradan aday yapıldığı öğrenildi.

12 Haziran seçimleri öncesinde, İstanbul 3. bölgeden aday adaylığı için başvuran Aslanoğlu'nun, Malatya'dan aday gösterilmesi konusunun Parti Meclisi'nin adayları belirleme toplantısında bir kez daha gündeme geldiği bildirildi. Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı yapılan toplantı sırasında, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da, Aslanoğlu'nu Malatya'dan aday göstermek isteğini milletvekiline ifade ettiği, ancak Aslanoğlu'nun Malatya adaylığını kabul etmediği, gerekirse "affını istediği" bunun üzerine İstanbul 3. bölgeden aday gösterildiği bildirildi.

Toplam 27 milletvekili bulunan 3. bölgede CHP'nin mevcut milletvekili sayısının 8 olduğu belirtilirken, 12 Haziran seçimleri için 9. sırada aday gösterilen Aslanoğlu'nun, genel merkezin Malatya ile ilgili talebini kabul etmediği için "9. sıraya konularak cezalandırıldığını" düşündüğü iddia edildi.

Öte yandan, MHP'de ise Anayasa Hukuku uzmanı Prof.Dr. Hasan Tunç'un Malatya listesinin ilk sırasında yeralmasının beklendiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız