SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Maç Pazar Günü

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:44:23
Son Maç Pazar Günü
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, deplasmanda Manisa ekibi Turgutluspor ile oynayacağı karşılaşmayla ligi bitirecek.
 
2011-2012 sezonunda deplasmanda şuana kadar 15 karşılaşma oynayan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 17 puan topladı. Deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmadan galibiyetle dönen Sarı-siyahlı ekip, 5 karşılaşmada beraberliği bozamadı. Yeni Malatyaspor, 6 karşılaşmada ise sahadan boynu bükük ayrıldı. Deplasmanda 15 karşılaşmada rakip ağlara 23 gol bırakan Sarı-siyahlı ekip, kalesinde ise 6 gol gördü.
 
Sarı-siyahlı ekip, 2010-2011 sezonunda deplasmanda oynadığı 17 karşılaşmada 23 puan toplamıştı. Yeni Malatyaspor, deplasmanda 6 galibiyet elde ederken, 5 beraberlik, 6’da mağlubiyet almıştı.
 
Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Turgutluspor karşılaşmasıyla birlikte ligi de tamamlamış olacak. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Sefa Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını İlhan Akşakar ile Demircan Şerbetçi yapacak. Zekeriya Bakıntaş ise dördüncü hakem olarak karşılaşmada görev alacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız