SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Maçımızı İstediğimiz Gibi Geçiremedik"

0
Güncellendi - 2017-05-24 01:40:14
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, Evkur Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e çıkarmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Buz, 2016-2017 sezonunun kendileri için mükemmel geçtiğini ifade ederek, “Süper Lig’e çıktık, onun mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Süper Ligi hayalini hep birlikte gerçekleştirdiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Kulüp başkanımız Adil Gevrek, yönetim kuruluna, sportif direktörümüz Ali Ravcı, kulüp müdürümüz Selçuk Günaydın ve kulüpte çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artı bir parantezi futbolcu kardeşlerime açmak istiyorum. Futbolcularımız aslan payını gerçekleştirdi. Aynı zamanda kendi ekibime teşekkür ediyorum. Zafer Hızarcı, Engin Özdemir, Erkan Buz, İsmail Aydoğdu ve Evrim Esendemir’e çok teşekkür ediyorum. Yeni Malatyaspor taraftarlarımıza en büyük teşekkürü etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Buz, taraftarların İstanbul’da oynadıkları 4 iç saha maçında yalnız bırakmadıklarını anımsatarak, “Taraftarlarımız her zaman yanımızda oldular. Deplasmanlarda da bizi yalnız bırakmadılar ve sezon başından sonuna kadar bizi desteklediler. Malatya İnönü Stadı’nın zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle 4 iç saha maçımızı İstanbul’da oynadık. Taraftarlarımız bizi İstanbul’da da yalnız bırakmadılar. Hiçbir zaman yalnız bırakmadılar” dedi.

Ligde 61 puan topladıklarını ve Süper Lig’e yükseldiklerini ifade eden Buz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunu kimse beklemiyordu. Ama biz her zaman inandık. Mücadelemizi sürdürdük ve Süper Ligi yakaladık. Tabi ki inişli çıkışlı dönemler oldu. Son maçımızı istediğimiz gibi geçiremedik. Ama rabbime şükürler olsun biz Süper Lig’e çıktık. Burada göreve başladığımızda Yeni Malatyaspor’u düşme potasından alıp, 2016-2017 yılında Süper Lig’e çıkardık. Takımımızı Süper Lig’e taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gururluyuz. Ailem başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

FOTOĞRAF: İrfan Buz (soldaki), E.Yeni Malatyaspor'un 4-0 kaybettiği şampiyonluk maçından önce Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ile birlikte.. (AA, Sivas)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Tuncay (6 yıl önce)
    Birbirinizi eleştireceginize dönüp takıma bi bakın. Önemli olan tüm maçları kaybettik. Kimse kusura bakmasın rakiplerimizin bizden çok daha iyi kadroları olmasına rağmen biz şampiyon olduk. Adam gibi iki pas üst üste yapan oyuncu yok. 25 kişilik kadromuzda 8 bilemedim 9 oyuncu var gerisi 2.lig ayarinda oyuncular önce rakiplerin kendilerini dev aynasında görüp biz bu ligde Güle oynaya şampiyon oluruz demeleri. Ardından adil başkan ve irfan hocanın gayreti vardı kadro bu irfan hocayı çok fazla eleştirmek yersiz. Artık süper lig var önemli olan burada tutunabilmek m. Ali aydınların adı geçiyor keşke gelse adam büyük bir tecrübe hele hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Kapasite bu kadar desene hocam !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Şampiyon olan Sivas Bolu dan 4 Ümraniye den de 4 tane gol yedi. Ne hikmetse onları kimse görmüyor iki maçta yediğimiz goller üzerinden siyaset yapmaya çalışıyor. Gerçekten de insan Allah dan korkar. Eleştirmede üstümüze yok maşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Bir tek lider Sivas ile burada berabere kalmamız, deplasmanda onlara yenilmemiz normaldir. Gerisi tümüyle anormal; Bandırma ve Samsun düşmüş olarak bizden aldıkları puanlara ve bize attıkları gollere bakın. Bandırma hem içerde hem de dışarda bizi 0-1 ve 5-0 gibi saçma bir skor ile üstünlük sağlayarak yenmiş bir takım ve biz uzun süre liderken onlar da uzun süre dipte seyretmiş ve de küme düşmüş bir takım. Eskişehire hem içerde hem dışarda yenildik. Ayrıca TRT spikari bile bizim maçları anlatırken hep karşı takımın ataklarında heyecanlanmış ve de bizim takımı hor görmüştür. TFF ise maçlarımıza gönderdiği hakemlerle kalitesini ve safını belli etmiştir. Bizim sadece taraftarımız var, sahip çıkan başkan, teknik direktör ve taraftar, yönetim bile kendi içinde hasetlik peşinde. TFF TRT ve siyasetçilerimiz düzelmediği müddetçe seneye süper ligden düşerek 2018-2019 sezonunda 1.ligde Elazığ ile maç yapmaya hazır olmalıyız...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcilar (6 yıl önce)
    Hocam sizdeki bu inanc ve heyecan oldugu surece hep yaninizda olacagiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Utku (6 yıl önce)
    Son macimiz mı? İnsan biraz Allah'tan korkar. Hangi macimizi istediğimiz gibi geçirdik ki? Samsun'dan 3, Bandırma'dan 5 yedik. Böyle şampiyonluk olmaz. Tabi kulağınızı çekecek bir mekanizma yok. İzollunun yüksek rakımlı meralarında "davar" (nam-i diğer inek) otlatmasi gerekenler maalesef kulübün parasıyla transfer dönemlerinde "menajer" otlatiyorlar. Bunu hor görmek babında soylemiyorum. Sadece teşbih.Malatyada eleştiri kültürü oluşmamış. Genel kanaat, yönetim ve hocaya methiyeler dizmek. İşte bu yüzden hiçbir zaman uzamayacagiz. Gelenler de kolay kolay gitmiyorlar. Bunca eleştiriye, kim olsa istifa ederdi. Ancak bunlar koltuklarına yapismislar. Çünkü çok rahatlar. Bu durum öyle bir noktaya geldi ki takımın hocası ve futbolcuları, taraftarı eleştirir oldu. Bu da sadece bize has.
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin ki ayıptan başka bişey değil.Ligde 17 takım daha var onların yapamadığını kısıtlı bütçe ile yapmış,tamamen yönetim ve teknik ekip başarışı olan sonucu beğenmiyorsun.Belki birgün bile maça gitmemişsindir ama oturup buradan sallıyorsun.Bu ekip Şampiyonlar ligi kupasını alsa sen buradan bu şekilde yinbe saçmalarsın...Allah taraftarında aklı başındaolanını nasip etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (6 yıl önce)Utku isimli kullanıcı yorumuna
    Utku senin yaptığın eleştiri değil tamam hakaret içeriyor senin bu tavrın bir Malatyalı ya asla yakısmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizlere cevap vermek bile doğru değil.Futbolun F sinden anladığını sanmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla