SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Olaylar Yüzünden Gecikti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:05:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 'çok çiğ bir sürecin başladığını' ifade ederek, “Başbakanımızın yanındayız” dedi. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberindeki parti yöneticileriyle merkeze bağlı Hatunsuyu, Hanımınçiftliği ve Orduzu beldelerini ziyaret etti. İlk olarak Hatunsuyu beldesini ziyaret eden Milletvekili Şahin, Hatunsuyu Belediye Başkanı İbrahim Karadeniz'i makamında ziyaret ederek, beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Hanımınçiftliği ve Orduzu beldelerini de ziyaret eden Şahin, belediye başkanları ve vatandaşlarla görüşerek sorun ve talepleri dinledi.

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, "Milletimizin bize olan güveniyle oyumuzu yüzde 34’lerden yüzde 50'lere çıkarmışız. Milletimizin vermiş olduğu vergilerin hortumculara, faizcilere, değişik lobilere değil de halka tekrar dönmesinden rahatsızlık duydular. Onun için AK Parti kurulmuş olduğu günden bugüne Başbakanın ve ekibinin önünü kesmek için, sözüm ona muhtar dahi yapılmaması için birçok entrikalarla, yargı marifetiyle Başbakan'ın ve ekibinin önünü kesmeye çalışanlar boş durmadılar. Hala sinsi bir şekilde inlerinde bekliyorlar ve buna yönelik de tuzaklar hazırlıyorlar. Biz bu tuzaklara hiçbir zaman için malzeme olmadık, ödün de vermedik“ diye konuştu.

“Yolsuzluğu yapan dünyada da ahirette de cezasını görecektir “ diyen Milletvekili Mustafa Şahin, "Yerel yöneticilerimizden olsun, hükümet üyelerimizden olsun bürokraside yer alan üst düzey çalışanlardan olsun bir zırnık dahi koparamazken bakanların çocukları üzerinden bir şeyler yapmanın gayreti içerisinde oldular. Bunu yapan bakan da olsa Başbakan da olsa bizler de olsak kim olursa olsun vatandaşın kendisine ait olan beytül mal diye ifade ettiğimiz devletin malına zerre zarar gelmemesi için hayatımızı ortaya koymuşuz. Yolsuzluk yapan bunun cezasını hukuk karşısında görecektir. Halk nezdinde de Hak nezdinde de bunun karşılığını görecektir. Bunu kimsenin himaye etmesi, koruyup kollaması imkan dahilinde değildir. Başbakanımız da her seferinde aynı şeyleri ifade ediyor. Bununla alakalı bakanlarımız istifalarını verdiler. İstifalarını ettikleri güne kadar niye istifa etmiyorlar diye feveran eden muhalefet anlayışı istifalar verilince suçluluk psikolojisi içinde suçunu kabul ettikleri için istifa ettiler diyorlar. Bu konuyla ilgili hem yargının hem de hukukun önü açılsın diye arkadaşlarımız istifa ettiler” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, çok çiğ bir sürecin başladığını ifade ederek, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biz hiçbir zaman için oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Bizimle beraber bir binanın tuğlaları gibi kenetlenmiş olan halkımızın, bize destek veren birçok kesimin bize karşı kışkırtmaya yönelik kirli bir tezgahı vardı. Bu tezgaha malzeme olmaya belki namzet olan bazı kesimler olmuştur. Biz hiçbir zaman için bize lanet de okunsa bize karşı kılıçlar da çekilmiş olsa biz rahmet Peygamberinin ümmetleriyiz. Hiçbir zaman için kimseye ne lanet okuma lüksümüz var ne de onlara karşı kılıç kuşanma lüksümüz var. Biz her zaman olduğu gibi bu ülkenin birlik ve beraberliği için insanlarımıza yüce Peygamberimizin kendisine karşı yapılmış birçok tavra rağmen nasıl ki onlar hakkında Cenabı Allah’tan rahmet ve mağfiret istediyse biz de bize karşı saldırıda bulunan çevrelere rahmet ve mağfiret noktasında dua ederiz. Biz Cenabı Allaha karşı sorumluğumuzun bilinci içerisindeyiz. Bu bilinçle hareket ediyoruz.“

YEŞİLYURT BELEDİYESİ'NDE..

Milletvekili Şahin, Yeşilyurt Belediyesi'ne de ziyarette bulundu. AKP'den Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı da olan Mehmet Kavuk tarafından karşılanan Şahin, burada yaptığı değerlendirmede, son olaylar nedeniyle belediye başkan adaylarının açıklanmasının geciktiğini söyledi.

Belediye Başkanı Kavuk da, son olaylarla ilgili olarak "Milletimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında" dedi.

Şahin, bu konuyla ilgili "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek için oynanan oyunlar ortada. Milletimiz tüm entrikaları görüyor”diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız