SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Periyotta Yıkıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:40:01
Son Periyotta Yıkıldı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi (EBBL) 10. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Nevşehir ekibi Çat Gençlik Spor'a 71-62 mağlup oldu.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor salonunda oynanan mücadeleyi Cemal Cem Meral-Onur Uğurlu hakem ikilisi yönetti.

Mücadeleye iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ilk periyotta hücumda iyi işler yaptı. Rakibine büyük üstünlük kuran turuncu yeşilliler, ilk çeyreği 21-15 üstün tamamladı. İkinci periyotta ise büyük bir çekişme vardı. İki takım karşılıklı sayılar üretti. Aradaki farkın kapanmasına izin vermeyen Malatya Büyükşehir Belediyespor, devreye 35-31 üstün girdi.

Üçüncü periyoda iki takım kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Karşılıklı sayıların üretildiği üçüncü çeyrekte iki takım 19'ar sayı attı. Son periyotta ise Çat Gençlik Spor rüzgarı esti. Son çeyrekte gerek hücum gerekse de savunmada istediğini yapamayan Malatya Büyükşehir Belediyespor sadece 8 sayı üretebildi. Son çeyrekte 21 sayı atan Çat Gençlik Spor, mücadeleyi 71-62 kazandı.

Ligde üst üste 2 maç kazandıktan sonra Çat Gençlik Spor'a son periyotta yenilen Malatya Büyükşehir Belediyespor, 2 galibiyet 3 mağlubiyet ile haftayı üçüncü sırada tamamladı. Geride kalan 5 hafta sonunda 7 puan toplayan turuncu yeşilliler, ligin 7. haftasında deplasmanda Maraş Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız