SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Raunda Geldik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:54:33
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığına Muhammed Emin Yalçınkaya (yan alttaki fotoğrafta) seçildi. 

AKP Yeşilyurt Merkez İlçesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, başkanlığa Muhammed Emin Yalçınkaya seçildi.

Olağan genel kurulda konuşan AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, "AK Parti ailesinin fertleri olarak, kuruluş felsefemizi, nereden geldiğimizi, niçin var olduğumuzu her bir birey olarak sürekli hatırlamamız ve birbirimize hatırlatmamız gerekiyor" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, AKP iktidarına engel olmak isteyenlere, milletin sandıkta gerekli cevabı verdiğini söyledi. Çalık, 12 yıllık kesintisiz AKP iktidarına Malatya'nın büyük destek verdiğini de sözlerine ekledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, 2015 seçimlerinin önemine değinerek, "2 raundunu başarıyla tamamladığımız bir sürecin son raunduna geldik. Hep birlikte iki seçim geçirdik. Allah'a yüzlerce kez şükürler olsun ki, her iki seçimde de Rabbim yüzümüzü ağarttı. Bunun son raundu da 2015 seçimleri olacak" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, kongrelerin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "AK Parti İl Teşkilatları her zaman Malatya'da başarılı olmuştur. Parmakla gösterilen 4-5 şehirden bir tanesiyiz" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Cemal Akın ise konuşmasında çözüm sürecine değinerek, şunları söyledi: "40 yıldan beri 40 bin insanımızın ölümüne sebep olan çözümsüzlüğü biz devam ettirmek istemedik. Yeni alternatiflerle bu kardeşlerimizin hepsinin memnun olacağı çözüm süreçleri üretmeye başladık.

Milletvekili Mustafa Şahin de, yeni Türkiye'nin mimarları olduklarını belirterek, "Eski Türkiye denen bir olgu vardı. Şimdi yeni Türkiye denilen bir oluşum var. Hedeflerimiz var" dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise, teşkilat mensuplarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde, Muhammed Emin Yalçınkaya, AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Yönetim, şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU (ASIL): Muhammet Emin Yalçınkaya, Ekrem Dağ, Mehmet Cevher Aslan, Necmettin Karabekmez, Abdulvahap Kılınç, Ahmet Karakurt, Namık Gören, Fikret Çolak, Abdullah Demirel, Oktay Özveren, İbrahim Haskul, Mehmet Nakir, Tolga Kına, Bedia Alişan, Şükrü Özdemir, Vehbi Akın, Ahmet Oymak, Nadir Geyik, İsmet Yılmaz, Yusuf Doğan, Hikmet Tutlu, Hacı Ömer Kaya, Hamit Mecit Karakuş, Necdet Seçilmiş, Şevket Altınkaynak, Bilgin Çolak, Yasin Gülbeyaz, Metin Sengir, Ahmet Sarıgül, Cemil Alataş.

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Yücel Tekin, Cumali Karakaya, Mahmut Patlar, Vahap Canpolat, Hakan Toğrulca, Bülent Karakaya, Lütfü Okumuş, Mehmet Merde, Hadi Bozdemir, Hacı Aktürk, İbrahim Coşkun, Mehmet Tunç, Mehmet Ümit Oymak, Erkan Özpınar, Şükrü Başpınar, Mustafa Bulut, Mehmet Ay, Abdurrahman Tay, Abuzer Sarı, Zuhal Çolak, Levent Ergün, Hikmet Yaşar, Mustafa Akın, Tuğba Ekici Çağatay, Fatih Yılmaz, Aydın Akkoyun, Mustafa Poyrazoğlu, Mehmet Akçınar, Mehmet Çelik, Mehmet Hanifi Tandoğan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız