SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Şans' Toplantısı Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un kurtuluşu için çözüm önerilerinin belirlenmesine yönelik olarak "Son Şans" adı altında organize edilen ‘ İstişare Toplantısı’ Pazar akşamı yapıldı ve geç saatlere kadar sürdü. 3'ü AKP'li 4 milletvekili de katıldı. Toplantıda kulüp yönetimi takımın geleceğine yönelik olarak belirledikleri 17 çözüm önerisini katılımcılara sundular.

"SON ŞANS TOPLANTISI"
Malatyaspor için son şans olarak düşünülen ‘İstişare Toplantısı’ Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapıldı.

Toplantıya Vali Halil İbrahim Daşöz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Malatya Milletvekillerinden Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve İhsan Koca, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TSYD İl Temsilcisi Bülent Yalvaç ile bazı basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Malatyaspor’un 23 Mayıs 2009 tarihinde yapılan genel kurulunda göreve gelen 17 kişilik yönetim kurulu üyesinin tamamının bulunduğu toplantıda yönetim kurulu üyesi ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı Özgür Aydın, göreve geldikten sonra kulüp idari yapısı ve kulüp hesaplarına yönelik olarak yaptıkları incelemelerde elde ettikleri bulguları toplantıya katılanlara aktardı.

Kulüp olarak parasal açıdan 27 trilyon liranın üzerinde borç bulunduğu belirtilirken, yönetim olarak kulübün kapanmaması ve sıkıntıların çözümüne yönelik olarak 17 ayrı proje belirlendiği, bunların hayata geçirilmesi için de tüm kesimlerin üzerlerine düşeni yapmaları istendi.

Toplantının ilk bölümünde kulüp yönetimince kulübün içinde bulunduğu duruma ilişkin olarak katılımcılara geniş bilgiler sunulurken, ikinci bölümde ise katılımcıların görüş ve önerileri ele alınarak tartışıldı.

Malatyaspor Kulübü'nün en kısa sürede kongreye gitmesi, kulüpten alacaklı gözüken isimlerden Orhan Kaya ile milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun, Haşim Karadağ'la ise milletvekili Ömer Faruk Öz'ün görüşmelerinin kararlaştırıldığı da öğrenildi.

Toplantıda görüşülen konular ve alınan kararlarla ilgili olarak 8 Haziran Pazartesi günü Malatyaspor Kulübü'nce resmi bir açıklama yapılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız