SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Son Şeklini Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:29:12
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’ tan oluşan Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu’nun Malatya üyeleri 2015 Yılı Çalışma Programı’nı ve bu programın uygulanmasına esas bütçesini görüşmek üzere toplandılar. 

Vali Kamçı’nın Başkanlığında Ajansın toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop tarafından program hakkında sunum yapıldı.

Toplantı sonrası Vali Kamçı FKA Yönetim Kurulunun 15 kişiden oluştuğunu, Malatya ili olarak Vali, Belediye Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının bu kurulun üyesi olduğunu belirtti. Toplantıda kendilerine ajans personeli tarafından sunumlar yapıldığını, bu sunumlar çerçevesinde de 2015 yılı bütçesi başta olmak üzere yapılması gerekenler konusunda Ajans Yönetim Kurulunun Malatya üyeleri olarak fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.

Vali Kamçı yaptığı açıklamada “Kalkınma Ajansı’nın 2015 yılı içerisinde yürüteceği faaliyetleri, bu faaliyetlerin yıl içindeki zamanlamasını ve tahmini kaynak dağılımını planlamak üzere hazırlanan 2015 Yılı Çalışma Programı’nı ve bu programın uygulanmasına esas bütçeyi görüşmek üzere Ajansımız Yönetim Kurulu’nun Malatya üyeleri olarak toplanmış bulunuyoruz. Ajansımız 2015 yılı Çalışma Programı’nda; Kurumsal Gelişim ve Yönetim Faaliyetleri, İletişim ve Tanıtım Faaliyetleri, Planlama, Programlama ve Koordinasyon çerçevesinde yürütülecek faaliyetler, Proje ve Faaliyet Destekleme Faaliyetleri, Yatırım Destek ve Tanıtım Faaliyetleri ile İzleme ve Değerlendirme Faaliyetleri yer almakta olup, ayrıca 2016 ve 2017 yıllarına dair öngörüler de açıklanmaktadır. 2015 yılı çalışma programının temel unsurlarını taslak TRB1 2014 -2023 bölge planında yer verilen, ajans kaynak ve imkanları ile hayata geçirilebilecek hedef, proje ve faaliyetler oluşturmaktadır. Bu kapsamda Ajans Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Bölge planında yer alan hedef ve stratejiler için Ajans mali desteklerinin, mümkün olduğunca odaklı, model teşkil edecek, çarpan etkisini yaratacak alanlara kanalize edilmesi, Ajansın insan kaynağı ve koordinasyon gücünün dış kaynakların bölgeye getirilmesi, yerel dinamiklerin kuvvetlendirilmesi konusunda kullanılmasına yönelik görüşlerimizi 2015 yılı çalışma programına yansıttık. Kasım ayı içerisinde yapacağımız Yönetim Kurulu toplantısı ile 2015 yılı çalışma programına son şeklini vereceğiz. Bu çerçevede çalışma programının Malatya’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız