SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Süre' Uyarısı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, yeni çıkan sosyal güvenlik reformunu işveren ve muhasebecilere anlattı.

Sabancı Kültür Merkezi'nde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın da katkısıyla düzenlenen eğitim toplantısına Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Atlaş, Esnaf Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Orhan Özbek, muhasebeci ve iş verenler katıldı.

Eğitim semineri öncesinde bir konuşma yapan Malatya Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Metin Sümer, sosyal güvenlik konusunun insanlarda yeterli düzeyde oluşmadığını be nedenle yeni oluşturulan Sosyal Güvenlik Kurumu müdürlükleri ile norm ve standartların yakalanmasını amaçladıklarını söyledi.

Kayıt dışı iş gücünün engellenmesi ve vatandaşlara daha iyi bir hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydeden Sümer, “İnsanlarımız yeni çıkan yasadan mutlaka faydalansınlar. Borçların yeniden yapılandırılması kanunu ile birlikte sigorta prim borçlarının ödenmesi kapsamında sigortalı ve iş verenlere tanınan süre 28 Temmuz tarihinde sona erecek” dedi.

Eğitim toplantısında daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumu İzleme Değerlendirme Bilgilendirme ve Kontrol Daire Başkanı Recep Levent, “Sosyal Güvenlik ve Prim Borçlarının Yapılandırılması” konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız