SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Tarih 31 Mayıs..'

A- A+ PAYLAŞ

6111 Sayılı Kanun'la getirilen ödeme kolaylığı için son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2011 olduğu hatırlatıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü H.Metin Sümer, borçlu vatandaşların 6111 sayılı yasayla çıkan ödeme kolaylığından yararlanmaları gerektiğini belirterek "Kendi menfaatlerine olacaktır. Bu sürenin tekrar uzaması söz konusu değildir. Bugüne kadar yapılan müracaat sayısı 16 bini buldu. Bu sayının daha da artmasını bekliyoruz" dedi.

SGK İl Müdürü Sümer, peşin veya taksitli ödeme kolaylıkları bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: "Taksitler iki şer ay ara ile ödenecektir. Ayrıca, vatandaşlarımız ödemelerini kredi kartıyla da yapabilecekler. Tekrar belirtmek isterim ki, borçlu vatandaşlarımızın 31 Mayıs 2011 salı günü mesai bitimine kadar müracaatta bulunmaları gerekmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız