SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Son Tutukluya da Tahliye

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:01
Son Tutukluya da Tahliye
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da güzellik merkezi işletmesiyle ilgili kavgada 1 kişinin bıçaklanarak öldürülmesi olayına ilişkin olarak tutuklanan 6 şüpheliden 5’inin Temmuz ayında tahliye edilmesinin ardından, son tutuklu sanığın da tahliye edilmesiyle birlikte olayın tutuklu sanığı kalmadı. 

Malatya merkez İnönü Caddesi PTT binası yanında 26 Haziran 2013 Çarşamba günü akşam saatlerinde çıkan kavgada, bıçakla yaralanan Yunus Kaya (27), kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili olarak ise 6 şüpheli tutuklanmıştı.

Sanıkların avukatı Bayram Özcan’ın yaptığı itiraz sonucunda sanıklar Bilal Ç., Aytekin P., Burak S., Barış Ö. ve Barzani Y. adlı sanıklar 19 Temmuz 2013 tarihinde tahliye edilmişti.

Cinayet zanlısı olarak tutuklu bulunan Sertaç S. ise, avukatı Bayram Özcan’ın tutukluluğa ilişkin yaptığı başvuru üzerine tahliye edildi.

Bu arada, dosyadaki delillere göre, olay esnasında sanıklara tabanca doğrultulması üzerine bıçak çekildiğini gösteren kamera görüntülerinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak savcılık soruşturması devam ediyor.

ARŞİV FOTO: Cinayetten sonra yakalanan sanıklar adliyeye sevkedilirken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız