SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Son Vuruşlar İyi Değildi'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor'da Kırıkhanspor maçında berabere kalmanın üzüntüsü yaşanırken, takımda Play-off ümitleri devam ediyor.

Kendi sahasında Kırıkhanspor ile Play-off'u yakından ilgilendiren karşılaşmada 0-0 berabere kalan turuncu-yeşilli takım son 3 maçını kazanarak, Play-off şansını sürdürmek istiyor.

Play-off'tan umutlu olduğunu kaydeden Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Kırıkhanspor maçında son vuruşlarımız pekiyi değildi. Birkaç net pozisyon yakalamamıza rağmen iyi değerlendiremedik. Heyecanlı bir karşılaşma oldu. Ancak istediğimiz 3 puanı alamadık. Play-off şansımız devam ediyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan ise, ligin son haftasına kadar Play-off şanslarını devam ettireceklerini ifade ederek, "Bir hafta içerisinde maça hazırlanıyorsunuz, bütün çalışmalarını tamamlıyorsunuz ama maçın 1. dakikasında her şey değişiyor. Futbol da bunlar var. Tabi Kırıkhanspor önünde maçın ilk 15 dakikasında kontrolü kaybettik. Daha donra maçın büyük bölümünde kontrolü elimize aldık. 2. Yarıda iyi mücadele etmemize rağmen son vuruşlarda etkili olamadık. Olaya farklı bir açıdan bakıldığında kolay bir rakiple oynamıyorsunuz. Buna karşın futbolcularım iyi mücadele etti. Ancak istediğimiz 3 puanı alamadık. Elimizdeki avantajı iyi değerlendiremedik. Bundan sonraki süreçte kalan 3 maçımızı kazanmaya bakacağız" diye konuştu.

Balan, ligde oynayacakları son 3 maçı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydederek, "İşin en kötü tarafı başka bir yerden haber beklemek olacak. Bu durum işin bittiğini gösteriyor. Ancak son 3 maçımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Haftalardır söylediğim gibi saha avantajını kullanabilme gibi bir durumumuz yok. Bu nedenle bizlerin üzerine büyük bir sorumluluk düşüyor. Ben, futbolcularımın iyi bir mücadele verdiğine inanıyorum. Sahada ellerinden gelen her türlü mücadeleyi veriler ama ele geçen pozisyonları gol yapacaksın. Buna karşın ne olursa olsun ligin son haftasına kadar Play-off şansımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız