SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sonbaharı Fotoğrafladılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:32:15
Sonbaharı Fotoğrafladılar
A- A+ PAYLAŞ

Fotoğraf Kursu’na katılanlar sonbahar renklerini fotoğrafladı. 

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) bünyesinde düzenlenen 15.Temel fotoğraf eğitimi kursu kapsamında eğitim alan kursiyerler Orduzu-Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkına teknik gezi düzenlediler.

MAFSAD’ta alınan 5 haftalık teorik eğitimin ardından gerçekleştirilen bu teknik gezinin kursiyerlere çok şey kattığını söyleyen Dernek Başkanı İnan Orhan, her eğitimin sonunda muhakkak uygulama çekimlerinin yapılması gerektiğini, aksi taktirde verilen bilgilerin havada kaldığını söyledi.

Kurslar kapsamında yaptıkları teknik geziler için genellikle yakın ilçeleri tercih ettiklerini söyleyen Orhan, orijinal yapısı, doğal insan unsuru nedeniyle gezilerini genellikle Gündüzbey’e yaptıklarını, bu seferki geziyi sonbaharda çok daha güzelleşen Turgut Özal Tabiat Parkı’na gerçekleştirdiklerini, kursiyer grubunun keyifli, eğlenceli ve enerji dolu olduğunu sözlerine ekledi.

Temel fotoğraf eğitimi kursiyerlerinden Bahar Porgalı fotoğraf makinesini daha iyi tanımak için bu gezinin güzel bir fırsat olduğunu, hocaların kendileriyle gayet iyi ilgilendiklerini, kursun ve gezinin kendisine çok şey kattığını ve MAFSAD’ı önemsediğini belirterek, bu sebeple MAFSAD’ın 17 Kasım 2014 Pazartesi günü başlatacağı photoshop kursuna da katılmaya karar verdiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız