SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Songül Hemşireye Son Görev

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da göreve giderken trafik kazasında hayatını kaybeden hemşire Songül Güloğlu Gelen, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Malatya'nın Doğanşehir Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan ve dün sabah aynı hastanede görev yapan arkadaşı hemşire Tülay Erhan'la birlikte trafik kazasında hayatını kaybeden Songül Güloğlu Gelen (30), Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Sağlık Müdür Vekili Hasan Tuncer, Güloğlu ve Gelen aileleri ile yakınları katıldı. Hemşire Songül Güloğlu Gelen'in eşi Erhan Gelen'in, cenaze töreninde metanetli olduğu ve annesi ile kayınvalidesini teskin etmeye çalıştığı görüldü.

25 Ağustos 2007'de evlenen ve 25 Şubat 2008'de kazada hayatını kaybeden Songül Güloğlu Gelen'in cenaze töreninde baygınlık geçirenler oldu.

Bu arada, kazada ölen diğer hemşire Tülay Erhan da memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız