SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sonra Çok Eyvah Çekilir..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatyaspor’da Alper Akıcı (soldaki) ve Ergun Cengiz (sağdaki) takıma geri döndü.

Takımla beraber çalışmalara katılan Alper ve Ergun, basın önüne çıkarak birer açıklama yaptılar.

"BİR DAHA DÜŞERSE.."
Tecrübeli futbolcu Alper Akıcı, kendisinin Malatyalı olmamasına rağmen Malatyalı gibi yaşadığını ifade ederek, “Büyüklerimiz bizi buraya çağırdı. Biz de birçok teklife rağmen buna duyarsız kalamadık ve geri geldik. Malatyaspor’da bir belirsizlik ortamı var ve bu hepimizi rahatsız ediyor. Bu durumun üstesinden şehrin atanmış ve seçilmişleri gelebilir. Bu şehirde kulübe sahip çıkacak çok insan var ama onları takıma küstürmüşler. Biz herkesin birliktelik içerisinde takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Her sezon başında bu sıkıntıları yaşıyoruz. Kulübün belli bir külfeti var. Bu tek kişiyle olabilecek bir iş değil. Kulübü düzlüğe çıkaracak insanların bu işi iyi bilmeleri gerekiyor. Takımın 44. yılında hedefin Bank Asya’ya çıkmak olması gerekiyor. Kısa bir süre kaldı ve bunu değerlendirmek lazım. Malatyaspor kimsenin umurunda değil ama bazı değerler kaybedilince tekrar kazanılması çok zor oluyor. Takım bir daha küme düşerse çok eyvahlar çekilir” dedi.

BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Takımın genç futbolcusu Ergun Cengiz ise, “Malatyaspor’u takip ederek bir tatil geçirdik. Malatyaspor için ne yapmamız gerektiğini düşünerek buraya geldik. Malatyaspor’un eski konumuna gelmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Biz bize düşeni sonuna kadar yapacağız. Ondan sonraki süreç büyüklerimize kalıyor. Önümüzde bir olağanüstü kongre var ve kongreden sonra inşallah her şey netlik kazanır” diye konuştu.

"YÖNETİCİLERİN SUÇU.."
Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar da, Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumun takımın suçu olmadığını, takımı yönetenlerin suçu olduğunu söyleyerek, “Takım olarak çalışmalara başladık. Alper ve Ergun’da takıma katıldılar. Birkaç futbolcuyla da görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak, takımla ilgili duyarsızlık devam ediyor. Biz yeni bir oluşum yapmaya çalışıyoruz ama kamuoyunun bir duyarsızlığı var. Malatyaspor güçlü bir kulüp olduğu herkesçe biliniyor. İnşallah iyi bir yönetim oluşmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız