SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sonra Görüşelim..'

A- A+ PAYLAŞ

Ağırlıklı olarak Vergi affı, TEDAŞ’ın devri, kazalar ve asayiş olaylarında yaşanan artışların konuşulduğu bayramlaşma töreninde, AKP Milletvekili Öznur Çalık’la CHP İl başkanı Veli Ağbaba arasında gerçekleşen ve sitem içeren ifadeler dikkat çekti.

CHP İl başkanı Veli Ağbaba ile bayramlaşan AKP milletvekili Öznur Çalık; “Bir çok ortak noktamız var. En başında da Malatya’nın menfaatleri gelir. Son günlerde yaptığınız açıklamalarda kullandığınız üslup dumanlı havayı sevenlere yarayacak türden. Hizmet yaparken hiç ayırımcılık yapmıyoruz” diye konuşunca İl başkanı Ağbaba; “Ben size belgelerini göndereyim. Bunlar belgeli. Hizmet gitmeyen yerler belli.” diye karşılık verdi.

Bu yanıt üzerine milletvekili Çalık; “O zaman gerek bizim gerekse de sizlerin yaptıkları çalışmaları…” diye konuşurken etrafını saran basın mensuplarını görünce “ Başkan daha sonra bu konuyu görüşelim” diyerek konuyu kapattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız