SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sonra Ne Olur, Bilmiyorum!'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili İhsan Koca, hava alanında inşaat çalışması süren yedek pist tamamlanınca, büyük uçakların inebileceğini, dolayısıyla kutsal yolculuğa Malatya'dan direkt gidilebileceğini söyledi.

Haftanın nöbetçi vekili programı çerçevesinde AKP Malatya il binasında il başkanı Mustafa Şahin'le birlikte halkın sorunlarını dinleyen İhsan Koca, daha önceden basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında, bir basın mensubu kapatılan ve içindeki malzemeleri boşaltılan TEKEL Sigara Fabrikası'nın akıbetini sordu. Koca, "Malatya dahil bazı illerdeki TEKEL Sigara Fabrgikaları, özelleştirme kanalıyla yabancılara blok olarak satıldı. Rantbal olan bazı illerdeki fabrikaların çalışmasının devam edileceğini duyduk. Malatya Fabrikası ise, rantabl olmadığı gerekçesiyle işletilmeyeceğini duyduk. Özelleştirme sattıktan sonra 5 yıl imar değişikliğine izin vermiyor. 5 yıl sonra ne olur bilemiyorum" dedi.

İhsan Koca, Malatya'dan direkt Suudi Arabistan'a hac ve umre yolculuğu yapılamama sorunuyla ilgili olarak da şunları belirtti: "Malatya havaalanına, 150 ve daha fazla yolcu kapasiteli uçaklar inemiyor. Yedek pistin tamiri sürüyor. Tamir işlemi tamamlandıktan sonra 150 ve daha fazla yolcu kapasiteli uçaklar inebilecek. Dolayısıyla Malatya'dan direkt, Suudi Arabistan'a hac ve umre yolculuğu yapılamama sorunu ortadan kalkacak."

Milletvekili Koca, basın toplantısından sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız