SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sonraki Hedef 1. Lig'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2.Lig'e çıkan Malatya Belediyespor'un (Yeni Malatya Spor) yönetimi ve divan heyetine yemek verdi.

Gündüzbey Kaptaj'da verilen yemek davetine Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi Başkan Yardımcıları,İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Nihat Balan ve yardımcıları, takım kaptanı Engin Fırat, Demokratik Sol Parti (DSP) Malatya İl Başkanı İbrahim Demirhan ve basın mensupları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatya Spor'un bundan sonraki hedefinin Bank Asya 1. Lig olduğunu söyledi. Çakır, yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Spor'un başarısından dolayı bir araya geldik. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte Malatya'yı ve bizleri sevindirdiler. İlk başta konulan hedef gerçekleşti. Bir üst lige çıkıldı. Malatya Belediyespor ismi ile devam ediliyordu. Ancak ortak görüşme sonrası Malatya'ya mal olan bir takım oluşturuldu.

Malatya'nın Süper Lig'de bir takımı olması gerekiyordu. Temelinin de sağlam olması gerekiyordu. Arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yaptı. İyi bir tüzükle yola çıkıldı. Yeni Malatya Spor oluşturuldu" dedi.

Yeni Malatya Spor'un daha iyi yerlere geleceğini kaydeden Çakır, "Destek sonucu 2. Lig'e çıktık. Bu seneki mutlak hedef Bank Asya 1. Lig olmalıdır. Bunu hedefleyerek, yapılanmalıyız. Bizler her zaman takımın yanında olacağız. İyi bir tüzük ve şeffaf bir yönetim oluştu. Önümüzdeki günlerde Olağan Genel Kurul yapılacak. İnşallah hayırlı olur. Yine koyduğumuz hedefler doğrultusunda emin adımlarla yürürüz" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Nihat Balan ise, desteklerinden dolayı Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek, "Başkanımız ilk günden bu yana büyük destekler verdi. Uzun bir yolculuktu. Küçük bir adımla başladık. Şuanda bir mutluluk, bir rahatlık var. Verilen görevi yerine getirmenin huzuru var. Bunun bir birliktelik sonucu oluştuğunu da biliyoruz. Sonuçta Malatya adına hep beraber bir noktadan hareketle başlandı. İnşallah önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlarla, başarılı günleri hep beraber yaşayacağız. Sonuçta içerde veya dışarıda bunun destekçisi ve takipçisi olacağız. Ama şunu söylemeliyim ki, Malatyalılar olarak aynı gemide çekişmeyi bırakarak, mücadele ediyoruz" ifadesini kullandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, "Malatya futbolunda borçsuz bir takımın öne çıkmasını istedik. Buda Malatya kamuoyunca kabul gördü. Yeni Malatya Spor oluşturuldu. Bu başarı Malatya'da birlikteliğin ne olduğunu bizlere gösterdi. Malatya birlik olduğu zaman beceremeyeceği iş yoktur" dedi.

Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu da, "Biz buraya bir ekip olarak geldik. Ama burada bir gerçek var ki, buradaki en büyük pay Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'dır. Kendisi burada olmazsa bende olmazdım. Bunu açık konuşuyorum. Biz bunu emir gördük ve göreve geldik. Yeni yapılacak kongremizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz işçi ve ameleyiz. Malatya'ya hizmet etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız