SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sonuç 1 Hafta İçinde Alınabilir

0
Güncellendi - 2016-01-29 18:55:32
Sonuç 1 Hafta İçinde Alınabilir
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın maden yönünden en zengin ilçesi olan Kuluncak’ta, termal sıcak suyu için vurulan sondajın sonuçları bekleniyor.

MTA yetkilileri de sondaj vurulan alanda incelemelerde bulundu. Maden Teknik Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kalı beraberinde MTA Malatya Bölge Müdürü Yunus Ay, Maden Etüt Daire Başkanı Abdurrahman Tablacı ve MTA Enerji Daire Başkanı İsmail Kara ile birlikte Kuluncak ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı makamında ziyaret eden MTA yetkilileri daha sonra ilçede yapılan termal sondaj çalışmalarını yerinde incelediler. Termal sıcak suyun bulunduğu olduğu bölgeyi inceleyen heyete sondajla ilgili kesin sonuçların 1 hafta içerisinde çıkacağı bilgisi verildi.

Şuana kadar elde edilen bulguların iyi yönde olduğunu ifade eden MTA yetkilileri, termal suyun çıkarılması ile birlikte Kuluncak için yeni bir ekonomik ve istihdam kapısı açılacağını söyledi. MTA yetkililerinin ziyaretine mahalle muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yüksel yıldırım (8 yıl önce)
    Allah ilimiz ilçemize,ve ülkemize hayırlı bir sonuç nasip etsin bu dönemlerde ülkemizin güzel faydalı müjdelere çok ihtiyacı var. Ümit ediyorum. Kuluncak ilçemizde daha çok müjdeli haberler duyacağız. yetkililerimizin gayret ve çabaları ile hem yöre halkı hem ülkemiz çok güzel kazanımlara ulaşacaktır. Allahın izniyle.
    0
    0
    Yanıtla