SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuç Herkesi Memnun Etti"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:13:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP heyeti, teşekkür ziyaretlerine Darende İlçesi'nde devam etti. 1 Kasım genel seçimleri sonrası teşekkür turuna çıkan AKP Malatya İl Teşkilatı, Darendelilerle bir araya geldi. 

Ziyarette konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bu seçimin sonuçları herkesi son derece memnun etti. Emin olun, AKP'ye oy vermeyenlerin dahi bu tablodan son derece memnun olduklarını gördük. Çünkü ekonomi toparlandı, döviz piyasası duruldu" dedi.

Çakır, siyasi istikrarın yakalanmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Milletimizin verdiği oylar ekonomik istikrarı da beraberinde getirdi. Bunun yanında siyasi istikrarda çok önemli. Milletimizin vermiş olduğu oylar, siyasi istikrarı da sağlayacak" ifadelerini kullandı. 

"BUNDAN SONRA HİZMET ZAMANI"

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, AKP'nin 13 yılda önemli hizmetler yaptığını ifade ederek, bundan sonraki süreçte de hizmetlerin artarak, devam edeceğini belirtti.

Tüfenkci, "Bundan sonra hizmet zamanı. Bizler, elimizden geldiği kadar sizleri Ankara'da en güzel şekilde temsil edeceğiz. Belediye başkanlarımız en güzel şekilde, hizmetlerini katlayarak, devam ettirecekler. Yatırımları Darende'mize, Malatya'mıza çekebilmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Ben inanıyorum ki, sizlerin bu gayretiyle ve bu duruşuyla AK Parti, 2023 hedeflerini de esasında şimdiden yakalamış oldu" diye konuştu. 

'Her zaman kardeşlik, birlik ve beraberlik' dediklerini dile getiren Tüfenkci, şunları söyledi: "Asla ve asla ayrıştırarak siyaset yapmadık. Asla ve asla ötekileştirerek siyaset yapmadık. 'Sen ben yok, biz var. Türkiye var' dedik ve Türkiye'nin her bölgesinde siyaset yapmaya çalıştık."

"3-5 TANE ÇAPULCUYA FIRSAT VERMEYİZ"

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, 1 Kasım genel seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiklerini kaydetti.

Kahtalı, elde ettikleri başarıda Darende'nin büyük katkısı olduğunu ifade ederek, Darende'nin yüzde 80'lik destekle AKP'ye olan güvenini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti. 

7 Haziran sonrası sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını dile getiren Kahtalı, "Bir belirsizlik, kaos, kargaşa yaşadık. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da çok sıkıntılı zamanlar geçirdik. Ama Allah'a şükürler olsun, o bölgelerde kamu güvenliği tesis edilene kadar operasyonlarımız sürecek. Oradaki halkımıza devletin ağırlığını, gücünü tamamen hissettireceğiz. Devletin kendilerle beraber olduğunu tam anlamıyla göstereceğiz.  3-5 tane çapulcuya bu ülkede fırsat vermeyiz. Bugüne kadar vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız