SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuç Korku İmparatorluğunun İşareti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:41:50
A- A+ PAYLAŞ

CHP kurultayında 415 oy alan Genel Başkan Adayı Muharrem İnce, sonucun korku imparatorluğunun işareti olduğunu belirterek, "Benim için 170 kişi imza vermişti, sandıkta 415'e çıktı. Bu partiyi zulümden kurtarmalıyız. Delege işlerin kötüye gittiğine dikkat çekti" dedi. 

CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu 415'e karşılık 740 oyla koltuğunu korudu. Seçim sonuçlarının ardından kısa açıklama yapan Muharrem İnce, "Kılıçdaroğlu için 944 kişi önce imza verip sandıkta bu oy 740 düşmüş, benim için 415'e çıkmışsa bu korku imparatorluğunun sürdüğünün işareti. Benim 170 oyum 415'e çıkmışsa imza vermekten korkmuşlar. Ondan yüzde elli daha düşün. Bu doğru değil, bu partiyi zulümden kurtarmalıyız. delege demek istiyor ki; ‘işler kötüye gidiyor’. Kılıçdaroğlu, ‘anlamlı oy kaybedersem’ diyordu. Bin 164 oyla seçilmişti daha önce, şimdi 700 oyla seçildi. Bu anlamlı oy kaybı değil mi? Delege beni haklı çıkardı. Bu partinin umut olması lazım. Sözümü tekrarlıyorum, doğru yoldayım inanıyorum. Bir büyük yolculuğa çıktık. Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan. Ben partinin neferiyim 15 yaşında da partideydim şimdi de partideyim. Ben partinin askeriyim" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız