SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuca Etki Eden Bir Oyuncuydum"

0
Güncellendi - 2020-04-03 02:24:16
A- A+ PAYLAŞ

Bir dönem BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Trabzonspor’un merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, Yeni Malatyaspor’da sonuna etki eden bir oyuncu olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Devre arası transfer döneminde BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Trabzonspor’a transfer olan Guilherme, Polonya medyasına özel açıklamalarda bulundu. 

Skorer’in haberine göre, Brezilyalı oyuncu, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınıyla ilgili “Bu virüs sıradan bir virüs değil, tüm dünyayı sıkıntıya soktu. Umarım bunu iyileştirecek ilaç bulunur, umarım organizmalarımız bu virüse karşı direnç oluşturur. Ama bunlar uzun süreç birkaç haftada olmayacağının farkındayım. Umarım bir kaç ay içinde işler normale döner” ifadelerini kullandı. 

Liglerin ertelenmesinin üzücü olduğunu dile getiren Guilherme, “Trabzonspor kondisyon antrenörü biz futbolculara, evimizde yapmamız gereken egzersizleri içeren dersler gönderiyor, biz de bu idmanları evde yapıyoruz. Liglerin ertelenmesi bizim için çok üzücü çünkü takım olarak iyi bir form grafiği tutturmuştuk. Trabzonspor olarak ligdeki en güçlü takımız” şeklinde konuştu.

Guilherme, bir dönem formasını giydiği BtcTurk Yeni Malatyaspor ile ilgili ise “Yeni Malatyaspor'da maçların sonucuna etki eden önemli bir oyuncu olarak hissediyordum kendimi, iyi bir takım kurmuştuk. Zaten bu sayede Trabzonspor'a transferimin önü açıldı. Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yaptım ve transfer sonlanmak üzereydi ancak Beşiktaş'ın finansal sorunları ve transfer yapması önündeki engeller sıkıntı çıkardı. Sonra Trabzonspor devreye girdi, sonunda böyle bir takımın parçası olduğum için çok mutlu oldum” yorumunda bulundu. 

2018-2019 sezonunda BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan Guilherme, sarı kırmızılı takımda ilk sezonunda Süper Lig’de 30 maçta görev aldı. 2 bin 251 dakika sahada kalan Brezilyalı oyuncu, 5 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi. Guilherme, BtcTurk Yeni Malatyaspor’da 2019-2020 sezonunda forma giydiği 18 karşılaşmada ise bin 320 dakika sahada kalırken; 5 gol, 6 asistlik performans ortaya koydu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- skorer

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    Adam profesyonel bir futbolcu.Malatyasporla anlaşma yaparken ayrılma şartları da belli.Malatyasporda işlerin ne halde olduğu da belli.Burada suçlu süreci yönetemiyen,klübü ta buralara kadar gerileten klüp yönetimidir..Suçluları uzaklarda aramanın ne anlamı var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Malatya senin ihanetini unutmayacak bebek yüzlü şeytan!
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    O zaman ne diye transferin son dakikalarında tesisden kaçarak İstanbul'a gittin.Bu taraftar ın seni sevmekten baska suçu yokmuş,Malatya ihaneti unutmaz ne seni , nede Trabzonspor un attığı kazığı Guilherme Costa Marques..
    0
    0
    Yanıtla