SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuca Herkes Saygılı Olmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, oyunu Cengiz Topel İlkokulu'nda kullandı.

Başkan Çakır, Cezgiz Topel İlkokulu'ndaki 2305 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Çakır, seçimlerin Malatya’da huzur içerisinde geçtiğini ifade etti. Çakır, “Bir kez daha sandığa gittik. Önümüzdeki dönem ülkemizin geleceğini belirleyecek çok önemli bir seçim. Halkın iradesinin tecelli ettiği gün bugün. Dolayısıyla güzel bir katılım var. Coşkuyla huzur içerisinde yine bir seçim geçiriyoruz. Gerçekten seçim atmosferleri bugüne kadar hep sağlık ve huzur içerisinde geçti ülkemizde” diye konuştu. Çakır, “Bugün de oy kullandığımız okulu da ziyaret ettik, diğer okul ve sınıfları da ziyaret ettik. Gayet güzel ve sakin bir şekilde seçim geçiyor. İnşallah hayırlı bir süreç olur. Gerçekten zor bir süreç geçirdik. Özellikle Haziran ayından sonra ki süre içerisinde. Bir belirsizliğin herkesi rahatsız ettiğini gördük. Ekonomi çevresini, iş dünyasını, yatırımcıyı. Emin olun her kesimde boşluğun, belki güçlü bir iktidar eksikliğini hissetmiş olduk. İnşallah netice hayırlı olur. Çıkan her neticeye herkesin saygı göstermesi gerekiyor. Halkın iradesine saygı göstermek gerekiyor. Demokrasinin özü bu. İnşallah hayırlı olur. Öncelikle insanlık için, İslam dünyası için, ülkemiz için, Malatya için hayırlı bir sonuç olur” ifadelerine yer verdi.

GÜRKAN ESKİ MALATYA'DA KULLANDI..

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1 Kasım erken genel seçimleri kapsamında oyunu kullandı. Başkan Gürkan, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

1 Kasım erken genel seçimleri kapsamında Eski Malatya'da bulunan Şehit Erdal Alpkılıç İlkokulu'nda oyunu kullanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye'nin 5 ay aradan sonra yeniden sandık başına gittiğini belirterek, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Gürkan, "Tabii seçim öncelikle milletimize memleketimize huzura ve barışa egemen olmasını temenni ediyorum. Ben umuyorum ve inanıyorum ki memleketimiz istikamet olarak istikrarı seçecektir ve seçimlerinde milletimize ülkemize ve insanlık barışına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.  

POLAT YAKINCA'DA..

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oyunu Yakınca’da Sadiye Ünsalan Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2271 nolu sandıkta eşi ve çocuklarıyla birlikte kullandı. 

Oy kullandığı okulda sandıkları gezen Başkan Polat, 112 Acille getirilen gence bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “ Yeni Türkiye’den yana istikrardan yana Türkiye’nin yarınlara daha güçlü olmasından yana oyumuzu kullandık. Ülkemizin geleceği için 18 yaşındaki gençlerimizin oy kullanması bizleri heyecanlandırıyor. Bu yıl oğlum Erkam’da ilk defa oyunu kullandı. Halkımız bugün Türkiye'nin her tarafından genç, yaşlı,  engelli herkes sandıklara gittiler ve vatandaşlarımız iradelerini ortaya koydular. Bizlerin gördüğü,  vatandaşlarımızın istediği, tek başına güçlü bir Türkiye’nin güçlü bir iktidarın ve istikrarın olmasıdır. Bizde bugün Yakınca Mahallemizde Sadiye Ünsalan Kız Teknik ve Meslek Lisesinde eşim ve çocuklarımla birlikte oyumuzu yeni Türkiye’den yana kullandık. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız