SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sonuna Kadar Kefiliz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarını Fırat Mahallesi ve Mimar Sinan Caddesi'nde sürdürdü. Parti il başkanı Mustafa Şahin, Çakır'a sonuna kadar kefil olduklarını söyledi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"Dün akşam mahalle toplantısına AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, encümen adayları, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

Mustafa Şahin konuşmasında; “Adayımıza sonuna kadar her konuda kefiliz, sonuna kadar desteğimiz birlikte olacaktır. Milletvekillerimiz 1,5 yılda birlik ve beraberlik içerisinde yatırımları Malatya’ya getirmek için gayret ettiler ve getirmeye devam edecekler. 'Biz, milletin hizmetkârıyız dedik ve öyle yapıyoruz” dedi.
Öznur Çalık ve Mücahid Fındıklı konuşmalarında; “Muhalefetin hayallerini dahi kuramayacakları hizmetleri biz getirdik. Türkiye’ ve Malatya’ya… Sağlıkta, ulaşımda, eğitimde 150 trilyonluk yatırımı Darende Malatya arası yol ve tünel için ihalesini yaptırdık. 850 yataklı bir hastane kazandırdık önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak. Özel üniversite önümüzdeki iki yıl içerisinde hizmete girecek. İnönü üniversitesinin öğrenci sayısını arttırmak için rektörümüzün bilgisinde gereken çalışmalarımız devam ediyor. Seçim öncesinde bizlere birlik ve beraberlik içersinde olun dediniz, Ak Partiden ayrılmayın dediniz, Malatya’ya sık sık gelin burayı unutmayız dediniz. Biz ne yaptık bunları yerine getirdik, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimiz için çaba sarf ettik. Bunu yapma ya da devam edeceğiz. Biz başbakanımızın emrinde yürümeyeceğiz ciğerimiz patlayıncaya kadar koşacağız” dedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; “Ben bu mahalleli sayılırım, ticarete burada ilk adımımı attım. Beni tanıyan sizlersiniz. Hep birlikte daha modern ve daha çağdaş bir şehir için çalışacağız. Bildiğiniz gibi Türkiye’de dengeler değişiyor. Eski siyaset anlayışı yok artık, havanda su dövmek yok. İnsan odaklı bir anlayış hakim. Halkı aşağılayan bir zihniyete karşı Ak Parti mücadele veriyor. 28 Şubatları gördük, bankaların boşaltıldığı günleri gördük. Ancak bunlara karşı Ak Parti ile halkımız arasında güçlü bir bağ var, bu güç sizin bu hizmetler sizin desteğiniz sayesinde gerçekleşiyor. Bunu koparmaya kimsenin gücü yetmez. Siyaset ve hizmette büyük düşünüyoruz Türkiye’ye yön veren bu harekete yine sizin imzanız var. Yönetimde ve hizmette insan odaklı bir anlayış var, adalet var” dedi.

* Mimar Sinan Caddesi esnaf ziyaretleri
AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, bugün sabah saatlerinde Mimar Sinan caddesi esnaflarını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yeni bir belediyecilik anlayışı ile vatandaş güler yüzle karşılanacak, işlemlerini zamanla yarışarak yapacaktır. “Bugün git, yarın gel” anlayışı tamamen yok edilecektir. Geçmişe ait değerlendirmelerle, bu günün verileri kullanarak geleceğin Malatya’sının nasıl şekilleneceğine karar verilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız