SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuna Kadar Kılıçdaroğlu.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:25:38
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı seçiminde "başarısız" olunduğunu düşünen parti içi muhalefetin genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açtığı CHP'nin Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Kılıçdaroğlu'nun sonuna kadar arkasında olduklarını söyledi.

Kiraz, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası partimizde yaşanan gelişmeler ve bir takım milletvekillerinin yaptıkları açıklamalar partimizde bir iç kavga görüntüsü verme gayretidir. Ancak cumhuriyet halk partisi içerisinde basında gösterildiği gibi bir olumsuzluk söz konusu değildir.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde hiç bir katkı sunmayan, aksine adayımızın başarısız olması için çalışan bazı kişilerin şimdi parti yönetimlerini eleştirmelerini kabul etmiyoruz.

AKP'de en üst seviyeye çıkan bir iç karışıklık söz konusuyken, partimiz içindeki bazı kişilerin CHP'yi eleştiren açıklamalar yapmaları dikkat dağıtmaktan ve AKP'ye hizmet etmekten başka bir işe yaramamaktadır.

Hiçbir CHP'linin de, bu art niyetli davranışlara sıcak bakmadığını biliyoruz.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülke siyasetinde gerginliğin artığı, kutuplaşmanın üst seviyelere çıktığı  bir ortamda  ülkenin geleceğini ve çocuklarımızın yarınlarını düşünerek,Ülkemiz siyasetine uzlaşma kültürünü getiren, farklı görüşleri bir araya getirerek ülkenin birliğine beraberliğine ve kardeşliğine önemli katkılar yapan  ve bu süreçte gece gündüz çalışan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun sonuna kadar arkasındayız. Sayın Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde mücadele bayrağını yükseltmeye devam edeceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız