SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sonuna Kadar Mücadele"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:53:27
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, grupta direk şampiyonluğun kendileri için çok zor olduğunu kaydederek, Play-off’lara kalmak için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. 

Kızılcahamamspor karşılaşmasında alınan 3 puanın kendileri adına önemli olduğunu ifade eden Mumcu, galibiyetin takım üzerindeki baskının kalkmasına yardımcı olduğunu belirtti.

Mumcu, Kızılcahamamspor karşılaşmasında takımın genel anlamda iyi mücadele ettiğini kaydederek, “Kızılcahamamspor maçı genel manada baktığımızda oyun olarak bazı kısımları hariç takımımız iyiydi. Son 5-6 dakikalık periyotta sıkıntı yaşandı. Onun dışında Kızılcahamamspor maçındaki performans iyiydi. Pozisyonlarımız da vardı. Özellikle ikinci yarı daha iyiydik. Rakibin bunaltıcı ya da tehlikeli atağı yoktu. Ancak oyun ne olursa olsun, bizim mutlaka 3 puan almamız gereken bir maçtı. Kızılcahamamspor maçının önceliği bu idi. Ne yapıp edip kazanmamız gereken bir maçtı. Hem futbolcularımızın üzerindeki baskının kalkması hem de 3 puan bizim için iyi oldu” dedi.

Tokatspor karşılaşmasında da iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını belirten Mumcu, şunları söyledi: 

“Tokatspor maçı da, tıpkı Kızılcahamamspor maçı gibi büyük önem taşıyor. İlk 5’te rahat bir yer bulmamız gerekiyorsa, bu başarıyı Tokat’ta göstermemiz lazım. Tokatspor da çok arzulu ve iyi bir takım. Ligin çok kolay gol atabilen ama gol yiyebilen bir takım. Ligin ilk yarısında Tokatspor karşısında iyi mücadele ettik. Deplasmanda oynayacağımız bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. Aksi bir sonuç bizi üzer. Arkadaşlarımız biraz daha takım olma özelliğini öne çıkarırlarsa, iyi bir sonuçla döneriz.”

“SEZON SONUNA KADAR ŞANSIMIZI KOVALAYACAĞIZ”

Mumcu, Play-off için ellerinden gelen bütün mücadeleyi vereceklerini ifade ederek, “Biz ilk 5 içerisinde yer alacak, Malatya’da futbola biraz heyecan getirecek ve futbol taraftarlarının ilgisini çekecek bir takım oluşturduk. Öyle bir takım oluşturduğumuza da inanıyorum. Ama talihsiz maçlarımız oldu. Ligin ilk yarısında beklenmedik sonuçlar aldık. Herkes üzüldü. Şimdi matematiksel olarak konuşmak farklı bir şey. Ama birazda rasyonel konuşmak gerekiyor. Balıkesirspor şuanda 10 puan önde bulunuyor. Yani baktığımız zaman kalan maçlarda 1-2 beraberlik ve geriye kalan bütün maçların kazanılması halinde bir şans olabilir. Ama dürüstçe konuşmak gerekirse, Balıkesirspor bize göre çok daha şanslı. İnegölspor ve Tokatspor’u da yabana atmamak gerekiyor. Sürprizi bol bir grupta yer alıyoruz. İddialı takımlar ve hiç ummadığımız takımlar çok farklı performans ortaya koyabiliyor. Dolayısıyla bu anlamda Balıkesirspor’un yapacağı maçlar önemli fakat direk şampiyonluk çok zor. Ama Play-off’lara kalma mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Sezon sonuna kadar şansımızı kovalayacağız. Futbol adına, taraftarlarımız adına gereken her şeyi yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız