SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sonunda Başardı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 33. hafta maçında deplasmanda Kartalspor'a 2-0 yenildi ve "matematiksel" olarak da 1. ligden düşmesi kesinleşti. Önümüzdeki hafta ligdeki son maçını "seyircisiz" oynama cezalı olarak Giresunspor'la Malatya'da oynayacak olan sarı-kırmızılı takım, en yakın rakibinin 5 puan gerisinde yeralıyor ve son maçını kazansa dahi kurtulma şansı bulunmuyor.

KARTAL MAÇI..
STAD: Kartal İlçe,

HAKEMLER: Aytekin Durmaz, Hakan Eygü, Recep Yıldırım, 4. hakem Murat Orhan,

KARTALSPOR: Oğuz, Yüksel, Kürşat, Serdar (Dk. 38 Serkan), Ufuk, Tolga, Selçuk, Umut (Dk. 88 Akande), Mehmet Uslu, Cem (Dk. 65 Emre), Mehmet Ali

MALATYASPOR: Emrah, Buğra (Dk. 57 Güven), Eren, Mustafa Aslan (Dk. 77 Ali), Tuncay, Turgay, Volkan, Mahmut (Dk. 79 Mert), Ergün, Mehmet, Mustafa Olcayto

50. dakikada ev sahibi Kartalspor Umut Kekilli'nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

88. dakikada Mehmet Uslu'nun golüyle Kartalspor durumu 2-0 yaptı.

Karşılaşma Kartalspor'un 2-0 üstünlüğüyle bitti.

PERİŞANLIK FOTOĞRAFI VE KÖTÜ SON!
Malatyaspor'un 3 hafta önce Sakaryaspor'a mağlup olarak ligin en alt sırasına yerleşmesinden sonra görevi bırakan, takımın başarısızlığının en büyük iki sorumlusundan biri olan (diğeri eski belediye başkanı Cemal Akın) eski kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın, Malatyaspor'u getirdiği "perişan" durumu yansıtan bir arşiv fotoğrafı.. Malatyaspor, 3 sezon önce Süper Lig'den düştükten sonra başkanlık görevini üstlenen Haşim Karadağ, tamamen kendine has bir yönetim biçimiyle, "şampiyonluk" sözü vermesine ve güçlü kadrosuna rağmen sarı-kırmızılı takımı sezon sonunda play-off'ta oynatmayı başarı saymıştı. "Kesinlikle şampiyonluk" sözü veren Karadağ'ın, ikinci sezon yönetimi sırasında takım çok kötü gitmeye başlayınca ve borçlar artınca ortaya çıkan yönetim krizinin ardından İlhan Kavuk başkanlığında bir yönetim oluşturulmuş, bu yönetimin döneminde takım o sezonu küme düşmeden atlatabilmişti. 3 sezon önce Malatyaspor'un başına geldikten sonra her kongresinin üzerinde gölgesini hissettiren, oluşturduğu üye yapısıyla kongreleri yönlendirme gücü bulan Karadağ, geçtiğimiz Ağustos ayında Malatya'daki bazı basın mensuplarının da katkısıyla bir kez daha Malatyaspor başkanlığı görevini üstlenmiş, bu sezon için de "kesinlikle düşmeyeceğiz" sözleriyle, son haftalara kadar başarısız gidişe karşın taraftarlara umut vermişti. Malatyaspor için büyük önem taşıyan Sakaryaspor maçının Malatya'da kaybedilmesinin ardından Karadağ istifa ettiğini bir ajansın temsilcisine açıkladıktan sonra İstanbul'a gitmiş, bir daha da ortalıkta gözükmemişti. Karadağ yönetiminin istifasıyla ilgili belgeler mahkemeye iletildikten bir gün sonra "vazgeçilerek" geri alınmış, 30 Nisan'da kongre yapılacağı sözleri ortaya atılmıştı. Karadağ'ın 2. başkanı olan Orhan Kaya, görevi sürdürdüklerini belirtirken, 16 Mayıs'ta kongre kararı aldıklarını da söylemişti. Haşim Karadağ'ın, bir sezon açılışı töreni sırasında oynanan gösteri maçında mücadele ettikten sonra saha kenarındaki halini gösteren üstteki fotoğraf, Malatyaspor'un "Karadağlı 3 Sezonunun Fotoğrafı" olarak arşivlerde yerini almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız