SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sonunda Bu da Oldu!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, tamamen başı boş bir şekilde sürdürülen, aylardır tüm şikayetlere karşın hiçbir "yetkili" makamın bu konudaki sorumluluğunu hatırlamadığı doğalgaz çalışmaları sonunda vatandaşa otomobilini yaktırdı.. Doğalgaz çukuruna düşen aracında oluşan zarara tepki gösteren taksi şoförü, aracını ateşe verdi. Olay Cuma günü akşam 20.00 sıralarında oldu.

Malatya'nın birçok yerinde kazılan ve hiçbir uyarıcı levha konulmadığı için birçok aracın kaza yapmasına ağır hasar görmesine neden olan doğalgaz kanalları ile ilgili şikayetler, sürekli gündeme getirilmesine karşın değişen hiçbir şey olmuyor. Malatya'nın gündemini "kendisine göre belirleyen ve onu takip eden" yetkililer, halkın bir Ramazan ayı boyunca çok daha ağır bir biçimde hissettiği doğalgaz nedenli sorunlara duyarsız kalmayı sürdürdüler.

Son olarak, Cuma günü meydana gelen sağanak yağış, birçok cadde ve sokakta kazılmış, tam kapatılmamış doğalgaz çukurlarını, araçlar ve vatandaşlar için adeta "tuzağa" dönüştürdü.

Cuma günü gündüz saatlerinde yaşanan ve "Malatya'da bunlar olağan!.." başlığıyla haberleştirdiğimiz kazaların sonuncusu akşam saatlerinde Çöşnük Mahallesi Mezarlık civarında yaşandı.

Aziz Apacık adlı taksi şoförü, 44 T 0987 plakalı taksisiyle müşteri götürürken, suyun doldurduğu doğalgaz çukurundan kurtulamadı ve aracın ön tamponu ile alt takımları hasar gördü. Apacık, kazanın ardından aradığı yerlerde kendisine hiçbir ilgi gösterilmediğini ve "baştan savıldığını" belirterek tepki gösterdi ve daha sonra aracını benzin dökerek yakmaya kalkıştı. Şoförün tepkisi üzerine mahalle sakinleri tarafından çağrılan itfaiye ekipleri hemen müdahale ederek yangını söndürürken, öfkeli taksi şoförü Apacık, "Hiçbir işaret yok.. Çukura düştüm, aracımda 1.500 YTL civarında hasar oldu. Belediyeyi aradım, hiç kimse yardımcı olmadı, beni doğalgaz şirketine yönlendirerek başlarından savdılar.. Kendilerine gelip ilgilenmelerini, yoksa arabayı yakacağımı söyledim.. Kimsenin ilgilendiği yok." diye konuştu.

Öfkeli taksicinin durumundan önce polis, sonra itfaiye haberdar edildi. Bu ekipler olay yerinde iken, bir türlü yatıştırılamayan taksici, benzin dökerek aracını ateşe verdi. İtfaiye hemen müdahale ederken, öfkeli sürücü polis tarafından gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLAR: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız