SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sopayı Sokup Giysileri Çalıyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:14:48
'Sopayı Sokup Giysileri Çalıyor'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeni Camii önündeki Soykan Parkı diye de adlandırılan alana Büyükşehir Belediyesi tarafından, ihtiyaç fazlası kullanılmış kitap ve oyuncak-giysi için konulan konteynere vatandaşların bıraktığı giysiler, buraya "dadanan" kişi ya da kişilerce çalınıyor.

Bir bölümünde kitap, bir bölümünde de oyuncak-giysi yeri bulunan konteynerin oyuncak bölümüne vatandaşların kullanmadıkları giysileri de bırakırken, son zamanlarda bu giysiler geç saatlerde çalınmaya başlandı. Son olarak, Çarşamba sabaha karşı 04.30 sıralarında konteynerin yanına gelen bir kişinin, sopa yardımıyla giysileri çaldığı polise ihbar edilirken, kısa sürede gelen polis ekipleri, kimseyi bulamadı. Kimliği belirsiz şahıs çoktan kayıplara karışmıştı.

Giysileri, ihtiyaç sahibi bir vatandaşın aldığı yolundaki iddialara karşın, Yeni Cami'nin sabah namazı cemaatinden olan bazı vatandaşlar, orta yaşın üzerindeki bir şahsın bu konteynerden daha önce de giysi aldığını gördüklerini, müdahale etmeye kalkınca da kendilerini tehdit ettiğini ifade ettiler. Polis, yardım konteynerine "dadanan" meçhul şahsı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız