SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sorgulama Memnun Edici'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, gösterilen ilgiye teşekkür etti ve projelerin bilinçli bir şekilde sorgulanmasının kendilerini memnun ettiğini bildirdi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Mimar Sinan Caddesi esnaf ziyareti
Ahmet Çakır esnaf gezileri kapsamında dün mimar Sinan Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Son günlerde yaşan ekonomik kriz ile ilgili olarak çıkarılan tedbir paketleri sayesinde canlanma beklediklerini ifade etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Çakır, gösterilen ilgiden ve projelere yönelik sorulan sorular dolayısıyla, esnaflarımızın bilinçli bir şekilde sorgulaması bizleri mutlu etmektedir. Biz yapacağımız projeleri kaynakları belli uygulanabilir bir şekilde yapmaya çalışıyoruz dedi.

* Yeşiltepe Atatürk Mahallesi ve Karakavak mahalle toplantısı
Dün akşam saatlerinde ilk olarak Yeşiltepe Atatürk mahallesinde gerçekleştirilen mahalle toplantısına İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı.

Karakavak mahallesi mahalle toplantısına Milletvekili M. Mücahid Fındıklı ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı. Karakavak mahallesinde uygulanacak şuyulandırma çalışmaları ile ilgili olarak, seçilmeleri halinde yeniden bir şuyulandırma çalışmasının yapılacağını ve bu çalışmalar sırasında mahallede bilirkişilerle çalışacaklarını ifade etti.

Mahalle toplantıları sırasında havai fişek gösterileri ve davul zurna ile halay çekilerek daha eğlenceli bir hale getiren mahalle sakinleri seçimlere kısa süre kala hem eğleniyor hem sorun ve sıkıntılarının konuşulduğu ortamlar oluşturuyor.

Ak partili gençler tarafından açılan pankartlarda Ak Parti iktidarı tarafından yapılan çalışmalar hakkında sloganlar yer aldı.

Konuşmalarda genel anlamda bilgilendirmelere yer verildi ve projeler anlatıldı.

Ahmet Çakır;
—BİR KİŞİ ANCAK YAPTIĞI HİZMETLERLE ANILIR
—HESABI ÖNCE ALLAH’A VERECEĞİZ
—BAŞARILARIN GERÇEK SAHİBİ MİLLETİMİZ

Ahmet Çakır konuşmasında; Bizler, milletimizin aydınlık yarınları için çıktığımız yolun, aşkla ve inançla kat edilecek bir yol olduğunu biliyorduk. Bu yüzden hesabımızı istatistikler üzerine yapmadık. Ancak milletimize verdiğimiz sözleri de unutmadık. Allah’a hamdolsun ki, Ak Parti iktidarı verdiği sözleri ve daha fazlasını yerine getirmiştir. Türkiye’nin kalkınmasını ve büyümesini mümkün kılacak sağlam bir zemin kurmuştur. İnanıyoruz ki, önümüzdeki yıllar içinde bu zemin üzerinde muhteşem bir abide yükselecektir. Biliniz ki, tüm başarılarımızın gerçek sahibi milletimizdir, sizsiniz. Ak Parti iktidarı, sizin eserinizdir.

Biz hesabımızı her şeyden önce Allah’a vereceğimizi biliyoruz. Sizler tercihlerinizle bizlere yol göstereceksiniz. Yapılan çalışmaları siz oylarınızla ya destekleyecek ya da son vereceksiniz. Dolayısıyla bu başarıların gerçek sahibi siz değerli milletimiz olacak. Çakır, daha sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Şahin;
—ÖNEMLİ OLAN GÜVEN VERMEK
—İKTİDAR PARTİSİ KADAR MUHALEFETTE ÖNEMLİ

Mustafa Şahin konuşmasında; Ak Partinin her geçen gün oyunu arttırması ve ilgi görmesini soranlara öyle zannediyorum ki güven vermek var diyen Şahin, Bir de tabii karşı tarafta hakikaten sağlıklı bir muhalefet yok. Biz muhalefetin de sağlıklı olanını ararız ki onun bize de faydası olur. Şu anda onu görememenin sıkıntısı içerisindeyiz. Çünkü demokrasi eğer güç bulacaksa iktidar olduğu kadar muhalefetin de kalitesiyle güç bulacaktır. Muhalefet ne kadar kaliteli olursa demokrasi o ülkede, o kadar güçlü olur.

Bütün olumsuzluklara rağmen bir Davos olayı yaşadık. Davos olayından sonra Türkiye'deki bazı eski monşerlerin ve bazılarının yazdıkları vardı; 'ABD ve Batı ile münasebetler ne olacak?' Ne oldu? Gayet güzel şeyler oluyor. Şu anda bizim ABD ile münasebetlerimizde de onların düşündüğü anlamada hiç bir şey yok. Batı ile ilişkilerimizde de onların dediği gibi hiç bir şey yok. Tam aksine olumlu istikamette çalışmalarımız devam ettiği gibi bir de Türkiye tam aksine bölgesinde belirleyici bir rol üstelendiği gibi... Mesela G-20 Zirvesi'nde Türkiye yoktu biliyorsunuz, ama G-20 Zirvesi'ne ABD'de başlayan süreçte girdi dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız