SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sorgusu Tamamlandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki bir bankaya ait veznedeki bayan memuru silah tehdidiyle korkutarak yaklaşık 40 bin TL parayı alan özel güvenlik görevlisi Suat G., olayı piyasaya olan borçlarından dolayı yaptığını söyledi.

Olay, 30 mart çarşamba günü mesai saatinin bitmesine yakın bir sürede Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan Tapu Müdürlüğü binasında meydana geldi. Tapu Müdürlüğü'nde yaklaşık 1 ay önce hizmete giren banka veznesine giren ve tahsilat memuru bayanı tabanca ile tehdit eden Tapu Müdürlüğü'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Suat G. (35), kasadaki yaklaşık 40 bin TL'yi alarak kaçtı.

Olaydan sonra Asayiş Şubesi'ne bağlı Gasp Büro ve Cinayet Büro ekipleri tarafından aranmaya başlanan Suat G.'nin bir ganyan bayiine sık sık uğradığı bilgisi üzerine bu adrese giden ekipler, Suat G.'yi ganyan bayiinden çıktıktan bir süre sonra sokakta yaya olarak giderken yakaladı.

Suat G.'nin soygundan elde ettiği paradan 5 bin TL'yi özel bir güvenlik şirketine, 5 bin TL'yi borcu bulanan ganyan bayiine, 2 bin TL'yi de borç aldığı bir bayana elden verdiği tespit edildi.

Sürekli ganyan oynadığı belirlenen Suat G.'nin bir ganyan bayiine ise 10 bin TL tutarında borç senedi olduğu da iddia edildi.

Soygun yaptığı ruhsatsız 1 adet tabanca, kelepçe, kar maskesi ile birlikte yakalanan Suat G.'nin, ifadesinde piyasaya borçları olduğu için böyle bir girişimde bulunduğunu söylediği öğrenildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız